Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena prequel serija kultnog filma Briljantin
Teaser za "Grease: Rise of the Pink Ladies" otkrio nam je i datum premijere

Predstavljena prequel serija kultnog filma "Briljantin"

Paramount+ nedavno je objavio kako se planira vratiti u svijet koji nam je predstavio film Briljantin i napraviti prequel seriju Grease: Rise of the Pink Ladies, a danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi teaser trailer za željno iščekivanu seriju.

Najava za novu seriju odmah nam daje do znanja kako će Jane (Marisa Favila), Olivia (Cheyenne Isabel Wells), Cynthia (Ari Notartomaso) i Nancy (Tricia Fukuhara) uzburkati svakodnevicu srednje škole Rydell sredinom pedesetih.

Radnja serije odvija se četiri godine prije hit mjuzikla s Johnom Travoltom i Olivijom Newton-John i odnosi priču o onima koji se ne uklapaju u okolinu, ali su odlučni živjeti život na svoj način.

Serija je usmjerena na mlade žene koje odbijaju ponašati se onako kako im je nametnuto u vrijeme kada raznolikost i feminizam nisu baš bile popularne teme. Osim ovih ozbiljnih tema, po prvoj se najavi čini kako ni zabave neće nedostajati u novoj seriji.

Annabel Oakes drži uzde ovog projekta u svojim rukama te na njoj radi kao showrunnerica, scenaristica, redateljica i izvršna producentica. Uz nju je redateljsku palicu uzela i Alethea Jones, koja je režirala pilot epizodu te još dvije epizode u prvoj sezoni.

Osim četiri glavne glumice u seriji će također glumiti Shanel Bailey kao Hazel, Madison Thompson kao Susan, Johnathan Nieves kao Ritchie, Jason Schmidt kao Buddy, Maxwell Whittington-Cooper kao Wally i Jackie Hoffman kao pomoćna ravnateljica McGee.

Osim prve najave, Paramount+ je također otkrio kako će serija stići s deset epizoda, a prva se na streaming usluzi očekuje 6. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala