Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joe Goldberg postaje žrtva u službenom traileru za seriju You
10 epizoda 4. sezone bit će podijeljeno u dva dijela od kojih prvi stiže 9. veljače, dan ranije od najavljenog

Joe Goldberg postaje žrtva u službenom traileru za seriju "You"

Foto: YouTube

Od lovca do lovine!

Nakon teasera i postera konačno je objavljen prvi službeni trailer za četvrtu sezonu Netflixove popularne serije You koja za mjesec dana stiže na taj streaming s prvim dijelom sezone. Joe je na kraju treće sezone lažirao svoju smrt i krenuo prema Parizu u potrazi za Marienne, ali ispada kako grad ljubavi neće biti glavno mjesto radnje nove sezone.

Video nam otkriva kako Joe Goldberg (Penn Badgley) više nije jedini ubojica koji se nalazi u Londonu. Nakon dosadašnjih aliasa i prikrivenih zločina, Joe je sada profesor književnosti Jonathan Moore na sveučilištu u Londonu gdje će se ugodno iznenaditi što mu se sviđa predavati unatoč tome što je okružen egocentričnim društvom. No, kada članovi londonske bogate elite počnu umirati jedan po jedan, Joe će shvatiti da je među njima još jedan ubojica!

Osim detalja o radnji, novi trailer potvrđuje da svoju ulogu ponavlja i Tati Gabrielle kao Joeova simpatija Marienne Bellamy koja je u finalu prethodne sezone pobjegla iz zemlje nakon što je otkrila istinu o njegovim zločinima.

Psihološka triler serija temelji se na istoimenom romanu Caroline Kepnes. Greg Berlanti i Sera Gamble scenaristi su i nove sezone, a uz Badgleya i Gabrielle glume Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Amy Leigh Hickman, Tilly Keeper, Ed Speleers, Sean Pertwee, Stephen Hagan, Adam James, Ben Wiggins, Allison Pargeter, Eve Austin, Dario Coates i Ozioma Whenu.

Prvi dio 4. sezone serije You na Netflix stiže 9. veljače (YOU S4 part 1) kad će biti dostupno prvih 5 epizoda, a drugi dio 9. ožujka (YOU S4 part 2) kad stiže finalnih 5 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala