Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – 8.1.
Izdvajamo filmove različitih žanrova od 20 sati nadalje

TV Preporuke dana – 8.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:30 sati
 

FILMOVI

Umri muški 2, Doma TV u 20 sati
Najveći međunarodni aerodrom postaje arena smrtonosne borbe u koju će neočekivano biti uvučen detektiv John McClane. Njegov je protivnik pomahnitali bivši američki vojni zapovjednik koji predvodi skupinu specijalaca, a cilj im je onesposobiti vašingtonsku zračnu luku i iz zemlje izvesti srednjoameričkog dužnosnika koji je u Americi bio zarobljen i kojemu je suđeno zbog poslova s drogom.

Max, Nova TV u 20:15 sati
U središtu obiteljske drame je vojni pas koji se vraća s dužnosti iz Afganistana gdje je izgubio svog vlasnika (vojnika) i sad ima novi zadatak: pomoći obitelji da prebrodi gubitak.

U 3 i 10 za Yumu, HTV 1 u 20:15 sati
Legendarni razbojnik Ben Wade sa svojom bandom pljačka kočiju koja prevozi veliku količinu novca. Pritom pobiju sve putnike, osim čuvara Byrona McElroya, kojeg Wade upuca u trbuh. Ranjenog McElroya pronalazi siromašni rančer Dan Evans te ga u potrazi za doktorom vodi u Bisbee, Arizonu. Tamo se nalazi i Wade, ali ovaj puta bez svoje bande.

Spider-Man: Daleko od kuće, Nova TV u 22:05 sati
Nakon događaja s Osvetnicima Peter Parker zajedno s Nedom, MJ i ostatkom ekipe odlazi na izlet u Europu no njegove ljetne planove poremetiti će Nick Fury koji treba Spider-Manovu pomoć u borbi protiv moćnih elementalnih bića.

Zoolander, Doma TV u 22:10 sati
Postotak njegove tjelesne masnoće nevjerojatnih je 3%. Postotak mozga kojim se koristi još je manji, samo 1%. On je Derek Zoolander, najbolji maneken svih vremena, u velikoj misiji povratka na modni tron.

Kralj škorpiona, RTL u 22:20 sati
U davnim vremenima, još prije piramida, zli kralj Memnon koristi se psihičkim moćima svoje proročice kako bi predvidio svoje velike pobjede. U posljednjem, gotovo očajničkom pokušaju zaustavljanja Memnona na putu okupacije cijelog svijeta, vođe nekolicine preostalih slobodnih plemena unajmljuju ubojicu Mathayusa da ubije proročicu. No Mathayus će dobiti mnogo više od onoga što je dogovorio.

Samo prijatelji, HTV 2 u 22:20 sati
Neki prijatelji doista jesu samo prijatelji. Druge pod svaku cijenu želimo vidjeti gole. Ryan Reynolds u ovoj prekrasnoj romantičnoj komediji igra čovjeka koji će igrom sudbine doći do prilike ponovnog osvajanja školske ljubavi i ispravljanja nanesene mu nepravde.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala