Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top Gun: Maverick već je najgledaniji film na streamingu Paramount+
U kinima diljem svijeta zaradio je 1,489 milijarde dolara, a svoj uspjeh nastavlja i na streamingu

"Top Gun: Maverick" već je najgledaniji film na streamingu Paramount+

Foto: YouTube

Paramount+ je objavio kako je njihov Top Gun: Maverick u premijernom vikendu postao njihov najgledaniji film diljem svijeta.

Film je na streaming stigao 22. prosinca te je u tri dana i u Sjevernoj Americi srušio sve rekorde čime je prestigao dotadašnjeg rekordera, zabavnu avanturu Sonic: Super jež 2, i to za 60%. Paramount+ još navodi kako je gledanost Mavericka postigla skoro 400% bolju gledanost od originalnog Top Guna iz 1986. godine te preko 140% veću gledanost franšize Nemoguća misija – barem kad je u pitanju streaming Paramount+.

Osim što je Maverick postigao fantastičan uspjeh na streamingu, treba se sjetiti kako je i u kinima odlično prošao: postao je najbolje otvaranje i najuspješniji film u karijeri Toma Cruisea, ostvario je najbolju zaradu ikada u Sjevernoj Americi za neki naslov Paramount Picturesa te je prvi film koji je bio na prvom mjestu gledanosti i tijekom Memorial Day vikenda i tijekom vikenda njihovog Praznika rada.

Novi nastavak Top Guna u Hrvatskoj je u svega nekoliko dana srušio sve rekorde gledanosti: najuspješnije kino otvaranje ove godine, te najuspješnije kino otvaranje studija Paramount svih vremena u Hrvatskoj, bila je službena objava iz Blitza još početkom lipnja ove godine.

Režiju Mavericka potpisuje Joseph Kosinski, a uz Cruisea glume Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly i Val Kilmer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala