Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise skočio iz aviona na setu Nemoguće misije i najavio Top Gun: Maverick
Posebna objava stiže zbog dolaska "Mavericka" na streaming

Tom Cruise skočio iz aviona na setu "Nemoguće misije" i najavio "Top Gun: Maverick"

Foto: YouTube

Tom Cruise je ponovno iskočio iz aviona, ovaj put kako bi se na poseban način zahvalio obožavateljima kino hita Top Gun: Maverick koji za dva dana stiže na streaming.

„Bok svima, evo nas iznad prekrasne Južne Afrike gdje snimamo Mission: Impossible – Dead Reckoning prvi i drugi dio. Nisam htio da godina završi, a da vam ne zahvalim za to što ste išli u kino i da zahvalim što ste podržali Top Gun: Maverick, čujemo Cruisea koji viče u kameru kako bismo ga uopće mogli čuti od buke aviona. Kamera nakon toga otkriva Christophera McQuarriea koji se vraća u serijal Nemoguća misija, a koji je napisao i scenarij za Mavericka, te koji također zahvaljuje obožavateljima na podršci.

Cruise nakon toga iskače iz aviona te nastavlja govoriti u kameru: „Kao i uvijek, hvala što ste nam dopustili da vas zabavimo. To je životna čast. Ponestaje mi nadmorske visine pa se moram vratiti na posao. Moramo snimiti ovaj kadar. Želim vam sigurne i sretne blagdane. Vidimo se u kinu“, zaključuje Cruise prije nego što ga je vjetar odnesao prema oceanu.

Top Gun: Maverick zasad ostaje film s najvećom svjetskom zaradom od 1,4 milijarde dolara, a na streaming servis Paramount+ stiže 22. prosinca. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One dobio je već svoj službeni trailer i u kinima ga očekujemo 17. srpnja 2023., a u njemu će se ponovno naći veterani franšize kao što su Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby i Henry Czerny. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two zasad je u planu za 28. lipnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala