Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie i Ryan Gosling u prvoj najavi za film Barbie
Zabavna avantura u kina stiže u srpnju sljedeće godine

Margot Robbie i Ryan Gosling u prvoj najavi za film "Barbie"

Foto: YouTube

Warner Bros. ovih je dana objavio prvi službeni teaser trailer za Barbie, igrani film Grete Gerwig s Margot Robbie u ulozi najpoznatije lutkice za igru.

Detalji o radnji i dalje nisu poznati javnosti, a ono što se zna i može vidjeti iz prve video najave jest da se Barbie i Ken nađu zarobljeni u stvarnom svijetu u kojem će Barbie shvatiti kakve sve izazove da sobom donosi kad si živo ljudsko biće.

Uz Robbie glavnu ulogu ima Ryan Gosling kao Ken, a ostatak glumačke ekipe čine također poznata imena kao što su Will Ferrell, Emma Mackey, Connor Swindells, Nicola Coughlan, Emerald Fennell, Kate McKinnon, Michael Cera, Simu Liu, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya i Jamie Demetriou. Variety piše kako jedne od sporednih uloga imaju glumice Hari Nef (I tek tako, You) i zvijezda filma Tick, Tick … Boom! Alexandra Shipp.

Gerwig (Lady Bird, Male žene) je režirala film prema scenariju koji je napisala s Noahom Baumbachom. Mattel Films jedni su od producenata, a snimanje je krenulo ranije ove godine u Londonu i završilo je u srpnju. Film je u planu već dulje vrijeme, a Robbie je još 2019. rekla koliko je važno Barbie donijeti na veliki ekran: „Mislim da je to odlična prilika da pustimo pozitivnosti u svijet i da je to šansa da budemo inspirativni za mlađu djecu.“

Premijeru filma Barbie očekujemo 21. srpnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala