Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Blagdanski program Nove TV i Doma TV-a
Ne propustite najzabavniji program ovog prosinca na Novoj TV i Doma TV-u!

Blagdanski program Nove TV i Doma TV-a

Nova TV, najgledanija nacionalna televizija, i Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal, i ove godine na male ekrane za blagdane donose raznoliki zabavni sadržaj za cijelu obitelj. Uz brojne božićne filmske naslove i televizijske premijere, Nova TV će svoj blagdanski program obogatiti već dobro etabliranim naslovima iz domaće produkcije.

Zaklada Ana Rukavina i Nova TV 17. godinu zaredom organiziraju tradicionalni humanitarni koncert „Želim život“. Prijenos studijskog koncerta održat će se 17. prosinca s početkom u 20:15 na Novoj TV te će se sam prijenos moći gledati i na portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a. Svojim dobro poznatim hitovima gledatelje će zabavljati Gibonni, Miroslav Škoro i Prljavo kazalište, a cjelokupni program odvit će se pod voditeljskom palicom Mije Kovačić. Donacije će se i ove godine prikupljati pozivom na broj 060 9000, a humanitarna linija bit će aktivna od 1. do 31. prosinca.

I ove godine Nova TV je pripremila pravu novogodišnju poslasticu za svoje gledatelje koji će nezaboravnim nastupima uz najveće regionalne zvijezde dočekati 2023. godinu. Svoje najveće hitove i nezaboravne koncerte u tople domove gledatelja donijet će Maja Šuput, Jole, Dražen Zečić, grupa Vigor, Halid Bešlić, Neda Ukraden, Lepa Brena, Lidija Bačić, Jasmin Stavros, Miroslav Škoro, Jure Brkljača i Mejaši. Uz već navedene zvijezde, gledatelje očekuje i nekolicina iznenađenja, čime je zabava do jutra zagarantirana uz popularnu novogodišnju emisiju I godina Nova 2023..

Kao neizostavni dio blagdanskog programa, Nova TV donosi i najljepše božićne priče i filmske klasike za cijelu obitelj,  a na rasporedu će se pronaći i mjesto za par televizijskih premijera koje će dodatno uljepšati ovo blagdanskog razdoblje. Ususret Božiću Nova TV donosi povijesnu dramu Josip i Marija koja na inspirativan način donosi priču o ljubavi i milosrđu u godinama prije nego što je Isus zauvijek promijenio tijek čovječanstva.

a sam Badnjak gledatelje očekuje TV premijera avanturističkog filma Bumblebee s Hailee Steinfeld u glavnoj ulozi. Bumblebee pobliže donosi priču o planetarno popularnom istoimenom Transformeru, a film je prikupio mnogobrojne pohvale kritičara zbog svojeg autentičnog prikaza 80-ih godina, uvjerljivih akcijskih scena i dojmljive glumačke izvedbe. Ni ljubitelji klasičnih božićnih filmova neće ostati zakinuti, jer na Badnjak ih očekuju čak dvije romantične komedije Božićna prosidba, u kojem mlada profesorica psihologije mora izabrati između preseljenja u novi grad zbog posla iz snova ili ostanka u svom rodnom mjestu zbog muškarca u kojeg je zaljubljena, te Božić na planini, u kojem se mlada Willow vraća u svoj rodni grad kako bi pomogla sestri u planiranju vjenčanja.

Na Božić Nova TV emitirat će dirljivu komediju Instant obitelj, s Markom Wahlbergom i Rose Byrne u glavnim ulogama, koja donosi priču o mladom paru koji se odlučuje za posvajanje buntovne tinejdžerke te njezinog mlađeg brata i sestre čime preko noći postaju 'instant' obitelj. Ova dirljiva komedija omekšat će i najtvrđa srca te prikazati pravo značenje bezuvjetne obiteljske ljubavi. U duhu božićnih komedija Nova TV emitirat će i film Izgubljen i pronađen Božić koji će prikazati da blagdani s obitelji zapravo nikad nisu jednostavni. Kada mlada Whitney, nakon godina propuštanja obiteljskih okupljanja, otiđe u Chicago kako bi provela mirni Božić s bakom Frances shvati kako se ništa zapravo neće odviti onako kako je zamislila.

Dan nakon Božića rezerviran je za Povratak u Christmas Creek, romantičnu komediju u kojoj se mlada Amelia Hughes, ambiciozna čikaška programerka, vraća u svoj rodni grad kako bi razriješila stari obiteljski sukob i ponovno otkrila čari Božića. Dan prije spektakularnog dočeka nove godine, gledatelje će nadahnuti drama One su bombe; istinita priča o nekolicini žena koje su radile u jednoj od najvećih medijskih kuća, Fox Newsu, te odlučile pred cijelim svijetom raskrinkati glavnog direktora Rogera Ailesa zbog štete koju je učinio svojim djelatnicama. Glavne uloge u filmu igraju Oscarom nagrađene Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie, a sam film je, osim tri nominacije za Oscara, odnio pobjedu u kategoriji za najbolju šminku i frizuru.

Božićni duh osjetit će se i na Doma TV-u kroz mjesec prosinac, pa će se tako male ekrane ispuniti brojni božićni naslovi. Ususret blagdanima među filmovima istaknut će se obiteljska komedija Bilo jednom na Badnjak u kojoj novopečena samohrana majka Nell želi blagdane učiniti posebnima svojoj djeci, no kad jednom stvari počnu ići po zlu, mirni obiteljski Božić pretvorit će se u nestašnu avanturu u čijim će minutama pred ekranom uživati cijela obitelj. Božićno vjenčanje i Božić na kraljevski način unijet će u domove gledatelja dašak božićne romantike, pa će tako ove dvije komedije na sasvim različite načine prikazati kako se ponekad ljubav može pronaći na neočekivanim mjestima.

Na sam Badnjak Doma TV donosi kultni božićni film Božić vragolastog Dennisa u kojem će gledatelji na trenutak zaviriti u blagdanske (ne)zgode svima poznate Dennisove obitelji. U ovom božićnom izdanju vragolasti Dennis i dalje održava reputaciju nestašnog dječaka uzrokujući sasvim nove nevolje svom zlovoljnom susjedu, gospodinu Wilsonu. Božić će gledatelji Doma TV-a moći obogatiti i obiteljskom komedijom Duh Božića u kojoj Dickensova Božićna priča i duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti poprimaju sasvim novu dimenziju suvremenog svijeta.

Osim modernih interpretacija bajki, na rasporedu će se u ovo blagdansko razdoblje pronaći još božićnih komedija poput Božićni poklon, Kraljević na dar i Nisam spremna za blagdane. Vikendi u prosincu na Doma TV-u bili surezervirani za planetarno popularni serijal Gospodar prstenova, a ususret Novoj godini gledatelji će moći uživati u sva tri nastavka akcijske komedije Policajac s Beverly Hillsa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala