Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Božićni specijali na programu Epic Drama
Epic Drama blagdansko vrijeme čini još posebnijim uz božićne specijale svima omiljenih serija

Božićni specijali na programu Epic Drama

Lampice, atmosfera u zraku, darivanje, toplina i veselje automatski nas podsjećaju na blagdansko vrijeme. Kako bi to razdoblje učinila što posebnije za sve, Epic Drama je pripremila božićne specijale svima omiljenih serija Grantchester, Detektiv Murdoch i Sva stvorenja velika i mala.

Grantchester
Ponedjeljak, 19. prosinca u 21:00 sat

Tjedan je uoči Božića i Sidney je zauzet misama, božićnim napjevima i jaslicama, no mladoženja koji nestane prilikom zimskog vjenčanja Sidneyja i njegova najboljeg prijatelja Geordieja uvuče u mutan slučaj povezan sa striptiz-klubom, ukletom trgovinom igračaka i odjecima jednog davnog, nerazriješenog ubojstva. Kao da sve to nije dovoljno za Sydneyja, Amanda treba roditi svakog trena...

Detektiv Murdoch
Utorak, 20. prosinca od 15:50 sati

Za ove blagdane častimo vas svim božićnim specijalima serije 'Detektiv Murdoch' (a to su 'Murdochov Božić', 'Kod kuće za blagdane', 'Bilo jednom na Murdochov Božić' i 'Noć uoči Božića'). Prepustite se blagdanskom raspoloženju uživajući u svojim omiljenim likovima, tajanstvenim pričama i u najboljem timu za rješavanje zločina na svijetu.

Sva stvorenja velika i mala
Ponedjeljak, 26. prosinca u 20:00 sati

U Darrowbyju je Božić i svi nastoje u njemu uživati koliko god mogu dok je svijet u ratu. Mladi Židov evakuiran iz Manchestera koji nikad prije nije slavio Božić donosi čuda, smicalice i veselje u kuću dok svi iščekuju važnu vijest. Istodobno, gđica Hall nailazi na Geralda na tržnici i naposljetku ga poziva na božićnu zabavu u Skeldaleu koja još nije pripremljena, kada joj on priopći da odlazi iz Darrowbyja. Ostali ukućani pomažu joj da okupi nekoliko gostiju i priredi gozbu, no hoće li se on pojaviti, i ako hoće, je li gđica Hall spremna otkriti mu svoje osjećaje?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala