Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prošlost susreće budućnost u najavi za SF horor 65 s Adamom Driverom
Od producenta Sama Raimija i scenarista "Mjesta tišine" u ožujku sljedeće godine stiže napeti SF

Prošlost susreće budućnost u najavi za SF horor "65" s Adamom Driverom

Foto: YouTube

Adam Driver bori se s čudovišnim stvorenjima u prvoj najavi za novi apokaliptični akcijski triler 65.

Driver se nalazi u ulozi astronauta čija se letjelica sruši na tajanstveni planet na kojem će shvatiti da nije sam. Scenarij su napisali Scott Beck i Bryan Woods koji su osmislili i hit horor Mjesto tišine, a uz Drivera glume Ariana Greenblatt (In the Heights) i Chloe Coleman (Male laži). Produkciju potpisuje nagrađivani filmaš Sam Raimi, a poznati skladatelj Danny Elfman potpisuje originalnu glazbu.

Prva najava za tajanstveni triler otkrila je nešto više o radnji, a iz Sony Picturesa objavili su i sinopsis: Nakon katastrofalnog sudara na nepoznati planet, pilot Mills (Driver) ubrzo otkriva da se zapravo našao na Zemlji... ali Zemlji od prije 65 milijuna godina. Sa samo jednom prilikom za spašavanje Mills i još jedna preživjela, Koa (Greenblatt), moraju se probiti kroz nepoznati teren prožet opasnim prapovijesnim stvorenjima u epskoj bitci za preživljavanje.

Scenaristički dvojac Beck/Woods odbili su LucasFilms jer su željeli pisati originalne filmove: „Za nas je 65 bio projekt koji smo napisali nakon što je izišao Mjesto tišine i studio je odlučio da postane franšiza i dobije nastavak. Mi smo napisali Mjesto tišine baš zato što nam je bilo dosta nastavaka. Jedini filmovi koji su se tada radili bili su nastavci, franšize i filmovi prema stripovima. Ovaj smo triler napisali zbog svega toga, a u našim glavama nastajao je nekoliko godina“, rekli su. Za glavnu ulogu od početka su zamislili Drivera koji im se svidio još iz HBO-ove serije Djevojke.

Drivera smo nedavno gledali u adaptaciji White Noise Noaha Baumbacha, tijekom sljedeće godine u kinima očekujemo biografsku dramu Ferrari Michaela Manna u kojoj Driver glumi Enza Ferrarija, a u produkciji se nalazi SF drama Megalopolis Francisa Forda Coppolaa koju uz Drivera čine velika glumačka imena kao što su Shia LaBeouf, Aubrey Plaza, Forest Whitaker, Dustin Hoffman, James Remar i Laurence Fishburne.

Apokaliptični triler 65 u kinima očekujemo 10. ožujka 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala