Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena francuska adaptacija klasične priče Alexandra Dumasa
U dva filma o Tri mušketira glume Eva Green, Vincent Cassel i François Civil

Predstavljena francuska adaptacija klasične priče Alexandra Dumasa

Pathé i Chapter 2 su objavili prvi službeni teaser trailer za film Tri mušketira: D'Artagnan, prvi od dva filma, u kojem Eva Green glumi Milady DeWinter, dok su u ulogama mušketira François Civil kao D'Artagnan, Vincent Cassel kao Athos, Romain Duris kao Aramis i Pio Marmaï u ulozi Porthosa. Louis Garrel nalazi se u ulozi kralja Luja XIII, dok je Vicky Krieps uz njega kao kraljica Ana od Austrije.

Dva filma također će predstaviti novog lika u priču, koja se temelji na legendarnom romanu iz 1844., autora Alexandra Dumasa. Scenarij zajednički potpisuju Matthieu Delaporte i Alexandre de La Patellière, a novog će lika utjeloviti Ralph Amoussou.

Amoussou će glumiti Hannibala, lika temeljenoj na istinitoj priči o Louisu Anniabi, prvom crnom mušketiru u povijesti. S ovim novim saveznikom dolaze i neki poznati neprijatelji, Eric Ruf u ulozi kardinala Richelieua i Marc Barbé kao kapetan de Tréville. Jacob Fortune-Lloyd preuzeo je ulogu vojvode od Buckinghama.

Film je sniman s budžetom od 70 milijuna dolara diljem Francuske, uključujući i poznatu palaču Louvre, Hôtel des Invalides, dvorce Fontainebleau i Saint-Germain-en-Laye, Fort la Latte i Chantilly, kao i tvrđavu Saint-Malo i povijesni gradski centar Troyesa. Produkcija je navodno koristila 650 konja i 9000 statista u procesu snimanja filmova.

Dva filma u kinima se očekuju 2023. godine. Prvi dolazi Tri mušketira: D'Artagnan 5. travnja, dok će Tri mušketira: Milady stići 13. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala