Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.12.
Nogomet, specijal "Sherlocka" i veliki izbor filmskih hitova

TV Preporuke dana – Subota 10.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, SP Katar: Portugal - Maroko, HTV 2 u 15:50 sati

Nogomet, SP Katar: Engleska - Francuska, HTV 2 u 19:50 sati

Sherlock: Užasna nevjesta, HTV 2 u 23:05 sati
Božićni specijal popularne britanske serije Sherlock objavljen je na Novu godinu 2016., te poznate likove smješta u alternativnu priču u viktorijanski London, u kojem su zapravo i smještene originalne priče Arthura Conana Doylea.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Dvije kule, Doma TV u 19:55 sati
Nakon što je Gandalf nestao u provaliji, a Prstenova se družina raspala na tri dijela, Frodo nastavlja put prema Mordoru sa svojim najboljim prijateljem Samom. Iako iznemogao, mučen priviđenjima i u bijegu pred okrutnim orkama, Frodo ne odustaje od zadatka koji mu je povjerio Gandalf.

(500) dana ljubavi, HTV 1 u 20:15 sati
Tom usprkos ciničnom modernom svijetu vjeruje u kozmički predodređenu, sudbonosnu, fatalnu ljubav. Summer ne vjeruje. Ali to neće spriječiti Toma da ju krene osvajati, iznova i iznova, poput modernog Don Quixota. No, odjednom, Tom više nije zaljubljen samo u krasnu, duhovitu i inteligentnu ženu, već i u ideju koju Summer predstavlja.

Zoolander 2, Nova TV u 20:15 sati
Ben Stiller i Owen Wilson su prije 15 godina komedijom Zoolander nasmijali i oduševili gledatelje zabavnom parodijom na svijet mode, a u ožujku 2016. na najbolji su način najavili nastavak te komedije. Naime, prošetavši pistom na reviji Maison Valentino u Parizu iznenadili su sve prisutne te im dali do znanja da će u nastavku biti još zabavniji, otkačeniji i ufuraniji u ulogu.

Glup i gluplji, RTL u 20:15 sati
Film redatelja Petera Farrellyja jedan je od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima.

Krijumčari, RTL u 22 sata
Ovo je priča o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio i posvetiti se obitelji za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio. Remake islandskog hita Reykjavík-Rotterdam.

Vozač, Nova TV u 22:15 sati
Baby je mladi i talentirani vozač koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću.

Novine, HTV 1 u 22:20 sati
Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala