Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wednesday je već treća najpopularnija Netflixova serija na engleskom jeziku
Ispred nje zasad su samo "Stranger Things" i "Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru"

"Wednesday" je već treća najpopularnija Netflixova serija na engleskom jeziku

Foto. YouTube

Samo dva tjedna nakon premijere serija Wednesday već je jedna od Netflixovih najpopularnijih serija svih vremena!

Kako navodi ovaj streaming servis, sa 752,5 milijuna pogledanih sati od premijere 23. studenog serija je već treća najgledanija na engleskom jeziku u Netflixovoj povijesti. No, valja imati na umu kako Netflix izračun bazira na pogledanim satima u prvih 28 dana od premijere tako da Wednesday ima još puna dva tjedna da se popne na ljestvici.

Ispred Wednesday zasad se nalaze samo Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru sa 856,2 milijuna te 4. sezona Stranger Things s 1,35 milijardi pogledanih sati u prvih 28 dana. Prema trenutnom trendu Wednesday bi ih obje mogla prestići.

Serija koja nam stiže iz genijalnog uma Tima Burtona te u čijoj se naslovnoj ulozi nalazi također genijalna Jenna Ortega, koja je za svoju ulogu već dobila razne pohvale, već je u prvom tjednu prikazivanja rušila rekorde kad je postigla bolju gledanost na tjednoj bazi od 4. sezone serije Stranger Things. Uz to, pjesma Goo Goo Muck The Crampsa, koja prati popularnu plesnu točku u seriji, ima skok od čak 9500% u streamingu u odnosu na mjesec ranije.

Prva sezona serije Wednesady ima osam epizoda u kojima pratimo naslovnu junakinju dok pohađa Nevermore Academy te se istovremeno nosi s tipičnim (i manje tipičnim) problemima odrastanja. Netflix još nije produžio seriju na drugu sezonu što obožavatelji s nestrpljenjem očekuju, a njezini showrunneri Alfred Gough i Miles Millar već imaju razne ideje za nastavak serije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala