Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za dugo očekivanu seriju The Last of Us
Od Emmyjem nagrađenog autora serije "Černobil" i tvoraca video igrice serija stiže 15. siječnja

Nova najava za dugo očekivanu seriju "The Last of Us"

Foto: YouTube

HBO je krajem vikenda obožavatelje oduševio objavom nove najave za dugo očekivanu seriju The Last of Us!

Televizijska ekranizacija popularne video igrice o pronalaženju obitelji unutar zombi apokalipse dobila je kratki teaser krajem rujna, a službena najava otkriva nove scene i više o radnji.

Za malo više od mjesec dana Pedra Pascala i Bellu Ramsey na malim ekranima gledat ćemo kao Joela i Ellie koji se nalaze na izazovnom i gotovo nemogućem putovanju do laboratorija u kojem će znanstvenici istraživati njezinu krv jer je Ellie iz nepoznatog razloga imuna na virus koji je pobio skoro cijelo čovječanstvo. Radnja ih prati dok putuju onime što je ostalo od SAD-a i izbjegavaju takozvane Zaražene, a moraju se nositi i s drugim preživjelima koji su spremni na sve.

Iako zvuči kao samo još jedna serija o zombijima u nizu, ova igrica privukla je milijune obožavatelja zbog odlične, emotivne priče između glavnih junaka. Autori igrice Neil Druckmann i Craig Mazin ujedno su i autori serije, a Mazin je osmislio i nagrađivanu HBO seriju Černobil. U ostalim ulogama su Gabriel Luna, Nick Offerman, Merle Dandridge, Murray Bartlett, Jeffrey Pierce, Melanie Lynskey i Anna Torv.

U nastavku pogledajte najavu koja je pozitivno iznenadila skoro sve, a kakva će stvarno The Last of Us biti serija i hoće li biti uspješna ekranizacija video igrice, saznat ćemo od 15. siječnja 2023. kad prva od 10 epizoda stigne na HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala