Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.12.
U udarnom terminu ima starijih i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Samo je još pola slobodnih mjesta ostalo u finalu Supertalenta nakon što su ulaznice za završnicu showa u drugoj polufinalnoj emisiji osvojili plesači na šipci Ivo i Mia, multi-voicer Mario Zovko i pjevač Kristijan Crnica. Ove nedjelje na redu je treća, odnosno pretposljednja polufinalna emisija u kojoj će nastupiti devet kandidata!

Nogomet, SP Katar: ENGLESKA - SENEGAL, HTV 2 u 19:50 sati

FILMOVI

Kramer protiv Kramera, HTV 1 u 20:15 sati
Smješten na Manhattnu, film započinje kad se marketinški čarobnjak Ted Kramer (Dustin Hoffman) vraća kući nakon izuzetno uspješnog dana na poslu i pronađe svoju ženu Joannu (Meryl Streep) kako pakira kovčege i napušta ga. On ju je donekle zapostavio, no njeni su problemi ipak dublje prirode.

Everest, RTL u 20:15 sati
Priča temeljena na nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara.

Nindža kornjače, Doma TV u 22 sata
Najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo, Michelangelo, Raffaello i Donatello, pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzimaju pravdu u svoje ruke i upuštaju se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca. Mlade mutante u novim pustolovima pratit će Megan Fox u ulozi novinarke April.

Sicario 2: Rat bez pravila, RTL u 22:30 sati
Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira, jer su karteli počeli krijumčariti teroriste diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Graver morati će se udružiti s temperamentnim Alejandrom.

Kod kuće je najljepše, Nova TV u 23:05 sati
Upoznajte Paulu (Sarah Jessica Parker), lijepu i ambicioznu mladu ženu s najneobičnijim poslom na svijetu: ukroćivanje maminih sinova koji se ni u srednjim 30-ima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Njezin novi klijent je Tripp (Matthew McConaughey), šarmantni 30-godišnjak koji ima zanimljiv posao, ludi automobil, strast za jedrenje, prekrasnu kuću i roditelje u njoj!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala