Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonio Banderas želi vidjeti Toma Hollanda u ulozi Zorroa
„Rado bih mu predao palicu“, otkrio je tijekom predstavljanja svog novog animiranog filma "Mačak u čizmama: Posljednja želja"

Antonio Banderas želi vidjeti Toma Hollanda u ulozi Zorroa

Foto: Depositphotos

U kina nam uskoro stiže novi nastavak Mačka u čizmama iz 2011. godine, Mačak u čizmama: Posljednja želja, u kojem glas glavnom junaku ponovno posuđuje Antonio Banderas koji je tijekom predstavljanja tog novog animiranog filma otkrio nešto vrlo zanimljivo, a tiče se njegove nekadašnje uloge.

Banderas je bio izrazito popularan glumac u Španjolskoj, ali je svjetsku slavu stekao zahvaljujući ulozi masakriranog osvetnika Zorroa u hitu iz 1998. godine Zorro: Maskirani osvetnik, a 7 godina kasnije reprizirao je tu ulogu u nastavku Legenda o Zorrou. U najnovijem intervjuu za Comicbook.com Banderas je otkrio kako bi se rado vratio u tu franšizu, ali kao mentor koji bi mlađem glumcu omogućio da se što više bori.

„Da, svakako bih razmislio o toj mogućnosti, zašto ne? Mislim da sam baš danas rekao tako nešto nekome, pitali su me o Zorrou. Ako bi me zvali da snimim još Zorroa ja bih onda napravio ono što je Anthony Hopkins napravio za mene: predao bih palicu“, rekao je iskreno.

Banderas ima i prijedlog za svog nasljednika, a to je Tom Holland, glumac s kojim je radio na filmu prema popularnoj igrici Uncharted: „Snimio sam Uncharted s njim, on je energičan i jako zabavan. I ima tu iskru u sebi. Zašto ne?“

Mačak u čizmama: Posljednja želja u hrvatska kina u redovnu distribuciju stiže 8. prosinca. Glasove ostalim junacima posudili su Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez i Da'Vine Joy Randolph.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala