Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.11.
Oko 17h gledajte utakmicu HRVATSKE protiv Kanade na SP u nogometu, a u udarnom terminu ima starijih i novih hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, SP Katar: HRVATSKA - KANADA, HTV 2 u 16:50 sati
Nogometna reprezentacija Kanade svoj je nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru započela porazom tako da Hrvatsku čeka težak posao! Osim s odličnim igračima, u susret ulazimo svakako i s bodom prednosti koji smo ostvarili protiv Maroka.
Budite uz naše i navijajte!

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što su u prvoj polufinalnoj epizodi pjevačica Farija Gaši, iluzionist Magic Leon i plesna skupina CAF Spliters zauzeli prva tri mjesta u finalu, ove nedjelje sljedećih 9 polufinalista stat će na pozornicu s ciljem da izbore prolaz u završnicu showa u kojoj ima mjesta za ukupno 12 kandidata.

Nogomet, SP Katar: ŠPANJOLSKA - NJEMAČKA, HTV 2 u 19:50 sati

FILMOVI

Prljavi igraju prljavo, Doma TV u 19:55 sati
Nekada pripadnik tajne službe i čovjek koji je vlastitim tijelom zaustavio metke namijenjene predsjedniku, danas je tek pohabani, siromašni privatni detektiv. No kada novi slučaj izloži njegovu obitelj opasnosti, zločinačka organizacija pred sobom iznenada ima nerješiv problem.

Nešto posve osobno, HTV 1 u 20:15 sati
Ambiciozna Sally, odlučna u namjeri da postane televizijska novinarka, svoju snimku šalje svim televizijskim postajama, ali odgovor dobiva samo od producenta Warrena Justicea s WMIA Miamija. On je zaposli kao svoju tajnicu, a nakon njezinog neslavnog pokušaja prezentiranja vremenske prognoze odluči joj dati priliku da se okuša kao prava novinarka.

Krađa identiteta, RTL u 20:15 sati
Diana uživa na luksuznom odmoru na Floridu. Postoji samo jedna mala smetnja: ID koji koristi za glasi na ime "Sandy Bigelow Patterson"… koje zapravo pripada pravom Pattersonu koji živi na drugom kraju SAD-a i ima samo tjedan dana za pronalazak prevarantice koja mu uništava život.

Ubojstvo po brojevima, RTL 2 u 20:15 sati
Cassie Mayweather je detektivka Odjela za ubojstva, profesionalka na tragu dvojici srednjoškolaca, Richardu Haywoodu i Justinu Pendletonu, koji su počinili naizgled savršeno ubojstvo. No, iako su psihopat Justin i razmaženi Richard svoje ubojstvo nedužne djevojke pomno isplanirali, nisu računali na Cassienu predanost i njezinog novog partnera.

Previše je složeno, RTL u 22:30 sati
Jane je 10 godina razvedena od svog bivšeg muža Jakea. Majka troje odrasle djece je i vlasnica uspješnog restorana u Santa Barbari, a uspijeva održati prijateljsku vezu s Jakeom koji se od razvoda ponovno oženio. Jane i Jake zajedno će otići na proslavu diplome svoga sina, a potom i na potpuno nevini ručak… Koji se ipak neće ispostaviti toliko nevinim, nakon što njih dvoje završe u krevetu.

Looper, HTV 2 u 23:05 sati
Joseph Gordon Levitt, Bruce Willis i Emily Blunt zvijezde su ove uzbudljive akcijske SF priče o ubojici koji radi za mafiju budućnosti, no prepoznaje jednu od svojih meta kao sebe iz nekog drugog vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala