Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija The Devil's Hour se vraća s još dvije sezone
Peter Capaldi i Jessica Raine nastavljaju svoje priče u novim sezonama Amazonove serije

Serija "The Devil's Hour" se vraća s još dvije sezone

Za obožavatelje serije The Devil's Hour stižu dobre vijesti: serija je dobila zeleno svjetlo za još barem dvije sezone. Kako se čini, na nove epizode vjerojatno nećemo morati čekati dugo jer bi snimanje novih sezona trebalo krenuti već početkom sljedeće godine.

Prime Video također je otkrio kako će se glavni likovi također vratiti u nadolazećim sezonama, tako ćemo Petera Capaldija ponovno gledati u ulozi Gideona Shepherda, a Jessica Raine će nastaviti svoju priču kao Lucy Chambers.

Što čeka naše likove u novim sezonama otkrili su u izjavi za medije: "U drugoj sezoni Gideonove prave namjere su napokon otkrivene dok pokušava uključiti Lucy u svoju misiju zaustavljanja nedostižnu silu zla. Istovremeno nastavak i prequel prvoj sezoni, očekujte ništa osim neočekivanog...".

Uz glavne likove, u novim će sezonama svoje uloge također reprizirati Nikesh Patel, Phil Dunster, Meera Syal i Benjamin Chivers, a očekuje se i niz novih likove, koji još nisu otkriveni.

Prva sezona serije The Devil's Hour predstavljena je prije mjesec dana, a odmah po izlasku je oduševila gledatelje. Tvorac serije Tom Moran nije krio svoje oduševljenje odlukom da se njegova priča nastavi: "Prva sezona je bila samo početak - uvodna priča televizijskog romana. Oduševljen sam što imamo priliku nastaviti okretati te stranice i stavljati djeliće slagalice na mjesto. A ako ste mislili da je finalna epizoda prve sezone donijela sve odgovore onda niste postavljali prava pitanja."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala