Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Arnett, Jason Bateman i Maya Rudolph otkrivaju tko je ubio Djedicu
Blagdanski specijal serije "Murderville" stiže na Netflix ovog prosinca

Will Arnett, Jason Bateman i Maya Rudolph otkrivaju tko je ubio Djedicu

Netflixova improvizacijska humoristična serija Murderville vraća se ovog prosinca s blagdanskim specijalom Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery, u kojem će se Will Arnett vratiti u ulogu detektiva Terryja Seattlea.

Arnettu će se u blagdanskom specijalu pridružiti Jason Bateman i Maya Rudolph, koji će mu pokušati pomoći u otkrivanju ubojice Djeda Božićnjaka. Danas imamo priliku vidjeti i prvi najavni trailer.

Trailer nam predstavlja Terryja, koji pozdravlja Batemana i odmah daje do znanja kako je pomalo Grinch kada su u pitanju blagdani. No to ga neće spriječiti da riješi ubojstvo Djeda Božićnjaka. Bateman daje Rudolph osnovne informacije no ona isprva uopće ne vjeruje kako je baš Djed Božićnjak žrtva.

Ovaj specijal udružuje Arnetta i s Batemanom i s Rudolph. Najpoznatija suradnja Arnetta i Batemana je serija Prikraćeni dok je s Rudolph prvi put glumio u seriji Up All Night.

Serija Murderville temelji se na nagrađivanoj seriji Murder in Successville, a prati detektiva Terryja Seattlea koji se u svakoj epizodi udružuje s novim zvjezdanim gostom kako bi zajednički riješili ubojstvo. No Terry je jedini koji zna što će se točno dogoditi, a gosti moraju improvizirati svoj put kroz svaki slučaj. Prva sezona imala je šest epizoda, a u gostujućim su se ulogama našli Conan O'Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone i Ken Jeong.

Specijal Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery će na Netflix stići 15. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala