Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Millie Gibson postaje nova Doktorova suputnica
Ncuti Gatwa će sljedeće godine preuzeti naslovnu ulogu u seriji "Doktor Who"

Millie Gibson postaje nova Doktorova suputnica

Mlada glumica Millie Gibson postat će suputnica novom Doktoru u seriji Doktor Who, u novoj sezoni čiji se početak očekuje krajem sljedeće godine. Nedavno je otkriveno kako će Ncuti Gatwa preuzeti ulogu novog Doktora, a Gibson će biti njegova suputnica Ruby Sunday.

Gibson je najpoznatija po ulozi u britanskoj seriji Coronation Street, a ove je godine dobila nagradu za najboljeg mladog izvođača na dodjelama nagrada The British Soap Awards. Također je glumila u dramama Butterfly i Love, Lies and Records.

O svojoj novoj ulozi Gibson nije krila oduševljenje: "Dok sam još uvijek u potpunoj nevjerici, također sam iznimno počašćena što sam dobila priliku biti Doktorova nova suputnica. Ta je uloga pravi dar i ispunjenje sna i napravit ću sve što mogu da dostojno nastavim putovanje svojih prethodnika. A najbolji način za to je uz fantastičnog Ncutija Gatwu, jedva čekam da počnemo."

Showrunner nadolazeće sezone serije Russell T Davies također je nahvalio novu glumicu rekavši: "Velika čast u mom poslu je pronaći novu generaciju talenata i Millie već sad sjaji kao zvijezda. Fantastična je, dinamična, pametna i izvrsna glumica. Kao fan serije Coronation Street gledao sam Millie kako preživljava potjere, pištolje i opsade, ali je to ništa naspram onog što ju čeka u ulozi Ruby Sunday."

Nove epizode serije Doktor Who očekuju se u studenom 2023. godine, uoči 60. obljetnice serije. David Tennant će u tri specijala ponovno glumiti Doktora, prije nego Gatwa preuzme sonični odvijač kao 15. Doktor.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala