Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.11.
Na današnji praznik nema reality emisija i RTL direkta, a nudi se filmovi raznih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 18.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Svake godine selo Angel's Rise priređuje parapsihološki sajam u golemoj gotičkoj kući Eddon Hall. Sajam koji je pokrenula obitelj Saint-Stephens u uspomenu na svoju pokojnu kćer privlači svakakve medije, vidovnjake i štovatelje okultnog.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Istražitelji postaju preblisko povezani s poslom kad Banksa njegov šef načelnik Gerry Rydell zamoli da pronađe njegovu nestalu kćer tinejdžericu.

Ubojstva u Pembrokeshireu, HTV 2 u 23:30 sati
John Cooper je na slobodi, a njegova supruga Pat mrtva - za inspektora Stevea Wilkinsa i njegov tim počinje utrka s vremenom. Steve ponovno pregledava spise te zahvaljujući staroj fotografiji s mjesta zločina pronalazi nestale kratke hlačice.

FILMOVI

Glavu dole, ruke na leđa, HTV 1 u 20:15 sati
Dokumentarni film prikazuje zbivanja u Vukovaru za vrijeme Domovinskog rata s naglaskom na pad grada, predaju te odvođenje hrvatskih branitelja i civila u srpske koncentracijske logore.

Neprijatelj pred vratima, RTL u 21:15 sati
Bivši agent za suzbijanje narkotika s obitelji seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

Harrisonovo cvijeće, HTV 1 u 21:45 sati
Film uvjerljivo dočarava potresne dane pada Vukovara kroz perspektivu Amerikanke u neizvjesnoj potrazi za nestalim suprugom. Ratne scene iznimno su realistične, a poneki dokumentarni prizor posve se stopio s ostatkom filma, dodatno pridonijevši prikazu okrutnih ratnih zbivanja.

Samo seks, Nova TV u 22:30 sati
Emma je zauzeta liječnica koja se dosjetila savršenog sporazuma. Ponudila je najboljem prijatelju Adamu odnos s jednim pravilom – samo seks. No kad se iz seksa razvije nešto više, hoće li njihovo prijateljstvo opstati?

Zaborav, RTL u 23:15 sati
Na spektakularnoj budućoj Zemlji koja je evoluirala do neprepoznatljivosti, konfrontacija jednog čovjeka s prošlošću odvest će ga na put iskupljenja, otkrića i borbe za spas čovječanstva.

Čovjek od čelika, Nova TV u 0:40 sati
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala