Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena nova animirana serija My Dad the Bounty Hunter
Objavljen je trailer za novu zabavnu Netflixovu seriju

Predstavljena nova animirana serija "My Dad the Bounty Hunter"

Netflix je objavio prvi trailer za My Dad the Bounty Hunter, nadolazeću animiranu seriju koja prati obitelj, čiji se životi okreću naglavačke kada djeca doznaju kako je njihov otac međugalaktički ratnik.

Trailer za nadolazeću seriju upoznaje nas s Lisom i Seanom, mladim bratom i sestrom kojima je dosta da uvijek ostaju sami kod kuće kada njihov otac mora ići na posao. Otac radi kao dostavljač, što je dosta naporan posao, a još teži kada sam mora odgajati dvoje djece.

Jedne večeri Lisa i Sean odluče iznenaditi svog oca te mu se sakriju u prtljažnik automobila kako bi s njim išli na posao. No na kraju su oni ti koji se iznenade kada doznaju kako je njihov tata zapravo međugalaktički lovac na ucjene. Ispada da je njegov posao sve samo ne dosadan: on putuje kroz svemir kako bi uhitio vanzemaljske kriminalce i sačuvao planete od krvožednih stvorenja.

Nakon što je njegova tajna otkrivena, tata ima samo jednu želju, a to je da svoju djecu vrati na Zemlju gdje će biti sigurni. No oni su toliko oduševljeni s ovim otkrićem da ga nagovore da ih vodi na svemirske avanture gdje ih čekaju roboti koji bacaju plamen, golemi vanzemaljci puni oštrih zubiju i drugih odmetnika.

Svoje glasove u ovoj animiranoj avanturi posuđuju Laz Alonso, Yvonne Orji, Priah Ferguson, Yvette Nicole Brown, JeCobi Swain, Leslie Uggams, Rob Riggle, Jim Rash i Jamie Chung.

My Dad the Bounty Hunter na Netflix stiže 9. veljače 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala