Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal na engleski način
Na naše male ekrane stiže šokantna priča o prvom britanskom političaru suđenom za pokušaj ubojstva

Skandal na engleski način

Šokantna istinita priča o prvom britanskom političaru koji je izveden pred sud pod optužbom za pokušaj ubojstva! Potkraj 60-ih u Engleskoj je donesen zakon o dekriminalizaciji homoseksualnosti. Jeremy Thorpe, predsjednik Liberalne stranke i općenito najmlađi stranački čelnik u posljednjih sto godina, ima tajnu koju očajnički želi sačuvati. Sve dok je njegov brbljavi bivši ljubavnik Norman Scott u blizini, Thorpeova blistava karijera je ugrožena. Naposljetku Thorpe zaključi da mu preostaje samo jedno: zauvijek ušutkati Scotta. Trodijelna dramska serija Skandal na engleski način prikazuje se od ponedjeljka do srijede, 21. do 23. studenoga, u 21:05 na Prvom programu HRT - HTV 1.

Suđenje Jeremyju Thorpeu zauvijek je promijenilo politiku. Britanska javnost tada je otkrila najmračnije tajne ljudi na vlasti i uvjerila se u to koliko daleko su spremni ići da ih sakriju.

Scenarist Russell T. Davies adaptirao je knjigu Johna Prestona A Very English Scandal: Sex, Lies and a Murder Plot at the Heart of the Establishment.

U seriji glume Hugh Grant, Ben Whishaw, Monica Dolan, Alex Jennings, Alice Orr-Ewing.

Prva epizoda, u ponedjeljak 21. studenoga u 21:05, prati radnju s početkom 60-ih godina u Engleskoj političar Jeremy Thorpe upušta se u ljubavnu avanturu s mladim konjušarom Normanom Scottom. Kad se njihova veza raspadne, Norman postaje tajna koju Jeremy očajnički želi sakriti od očiju javnosti.

Dok se Jeremy sve više približava premijerskom položaju, Norman, u drugoj epizodi u utorak 22. studenoga u 21:10, zahtijeva od njega da ispuni stara obećanja. Sad kad bivši ljubavnik ozbiljno ugrožava Jeremyjevu karijeru, što je on sve spreman učiniti kako bi ga ušutkao?

Norman Scott, u trećoj epizodi u srijedu 23. studenoga u 21:10, nakon što je preživio nespretno izveden pokušaj ubojstva, javno optužuje Jeremyja Thorpea da stoji iza svega. Nakon mnogo godina ljutnje i gorčine, Norman i Jeremy napokon se sučeljavaju u sudnici, dok cijeli svijet gleda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala