Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sedma sezona kriminalističke serije Bez traga
Briljantni umovi specijalnog Odjela za nestale po posljednji put rješavaju najzamršenije slučajeve

Sedma sezona kriminalističke serije "Bez traga"

Doma TV donosi sedmu sezonu napete kriminalističko dramske serije Bez traga koja uz pomoć stručnog specijalističkog tima rješava zaboravljene zločine i ulazi u trag ljudima koji neobjašnjivo nestanu. Odgovornost briljantne FBI-eve Ekipe za nestale u New Yorku jest pronalaženje najmanjih dokaza uz pomoć profiliranja kako bi otkrili živote žrtava. Ekipa rekonstruira vremensku liniju dana nestanka s detaljima unutar 24 sata prije žrtvina misterioznog nestanka kroz ključne komponente njezinih zadnjih poznatih trenutaka.

U sedmoj, finalnoj sezoni serije susrećemo se sa Sarom Kent, uspješnom direktoricom čija je karijera tek na usponu. Nakon što poslije poslovne zabave na krovu popularnog gradskog kafića biva oteta, specijalni tim nastoji rekonstruirati kobnu noć njezinog nestanka.

Slučaj za sobom otvara mnoga pitanja o poslovnom svijetu New Yorka, a situaciju dodatno otežava novi šef Odjela za nestale Alan Reynolds, koji je i sam kriminalac s 'bijelim ovratnikom'. Kada i on sam nestane pod misterioznim spletom događaja, stručna FBI ekipa Odjela za nestale posumnja da su ova dva zločina zapravo povezana. Tko i zašto na nišanu drži uspješne i vodeće ljude New Yorka?

Za to vrijeme, dvije naizgled slične žene iz mirnog predgrađa otme zloglasni mafijaški ubojica. Koju od njih dvije zaista traži i zašto? Prvobitno miran, obiteljski kvart, pretvoren je u središte kriminala. Iako vrsni u svom poslu, stvari ponekad ne idu po pravilima. I dok agenti rade na raznolikim i kompliciranim slučajevima, detalji o njihovim osobnim životima nastavljaju se otkrivati i infiltrirati u tijek istraga.

Nastavak uzbudljivih i napetih zapleta u kriminalističkoj seriji Bez traga ne propustite pratiti od 22. studenog na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala