Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fabien Frankel i Greta Bellamacina planiraju pljačku umjetnina
Predstavljen je trailer za film "Venice at Dawn", koji na Prime Video stiže krajem ove godine

Fabien Frankel i Greta Bellamacina planiraju pljačku umjetnina

Obožavatelji serije Zmajeva kuća, a posebno oni koji su seriju gledali zbog Sir Cristona Colea, uskoro će imati priliku gledati Fabiena Frankela u malo drugačijoj ulozi, kao neočekivanog kradljivca umjetnina u filmu Venice in Dawn. Britanski nezavisni film ovih je dana predstavljen i prvim trailerom.

Frankel se nalazi u ulozi Dixona dok je Greta Bellamacina Sally, njih su dvoje par kradljivaca umjetnina. Nakon što se nađu u baru, zajedno se napiju i odluče osmisliti krađu umjetnina. Plan je bio dosta jednostavan, ali na kraju ništa ne pođe po planu.

"Postoji jedna velika kuća, a vlasnik ima tu sliku koja je vrijedna milijune funti - novac, novac, novac.", Sally govori Dixonu. "Sutra će kuća biti prazna, slika će biti tamo i mi bismo ju mogli ukrasti.", zaključuje ona. Kuća sa spomenutom slikom je u vlasništvu Sallynog bivšeg dečka Stephena (Tom Basden).

Naravno da sama pljačka baš i ne polazi po planu, možda zato što su cijeli plan osmislili pijani u baru. Ono što nisu znali jest kako je njihov razgovor čuo par stvarnih kradljivaca, koji su zaključili kako bi mogli upravo oni odraditi taj posao.

Jamie Adams drži redateljsku palicu filma, dok se u glumačkoj ekipi nalaze Sophie Kennedy Clark i Richard Ellis kao dvojac pravih lopova te Tanya Burr, Ruhtxjiaih Bèllènéa, Nick Helm i Celyn Jones.

Film Venice at Dawn će svoju premijeru imati 14. prosinca na Prime Video usluzi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala