Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Milijarde na našim malim ekranima
Ambicija i izdaja okosnica su i nove sezone popularne dramske serije

Četvrta sezona serije "Milijarde" na našim malim ekranima

Četvrta sezona popularne serije Milijarde prikazuje se od utorka 15. studenoga na Trećem programu HRT - HTV 3. Paul Giamatti (nominiran za Oscara i dobitnik nagrade Zlatni globus) i Damian Lewis (dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus) zvijezde su serije Milijarde, koju možete pratiti od utorka do petka, 15.-18. studenoga, u 21:05.

Kad svi žele osvetu, nitko nije siguran. Pogotovo u četvrtoj sezoni, kad se bivši neprijatelji Bobby Axelrod i Chuck Rhoades te Wendy Rhoades, koja je obojici savjetnica, udružuju i učinkovito surađuju na uništenju svojih suparnika, među kojima su Grigor Andolov, Taylor Mason, Bryan Connerty i Waylon Jeffcoat Jock. Ambicija i izdaja dugo su već okosnica serije i ove sezone svi likovi doznaju koliko je točno visoka cijena zadovoljavanja tih potreba.

Autori i izvršni producenti serije su Brian Koppelman i David Levien, a autor je i Andrew Ross Sorkin.

Uz Paula Giamattia i Damiana Lewisa u seriji glume David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin, Jeffrey DeMunn i Malin Akerman, a gostujuće uloge imaju Samantha Mathis, Kevin Pollak, Jade Eshete i Nina Arianda.

U prvoj epizodi četvrte sezone, u utorak 15. studenoga,  Axe se priprema za uništenje neprijatelja, a to je Taylor. Chuck više nije savezni tužilac i želi vratiti staru moć. Taylor se maksimalno trudi voditi novu tvrtku.

U drugoj epizodi, u srijedu 16. studenoga, Taylor i nova tvrtka i dalje su glavni Axeov cilj i on se udružuje s rizičnim ulagačem. Chuck je našao novi posao koji želi. Wendy od Chucka traži da nešto promijeni.

Axe se mora umiješati kad dojava od Dollar Billa naglo pođe po zlu. Chuckov novi posao je u opasnosti. Wendy i Axe smisle plan kako će Taylor ostati bez tvrtke. Dio je to sadržaja trećeg nastavka koji je na rasporedu u četvrtak, 17. studenoga.

U četvrtoj epizodi, u petak 18. studenoga, Axe Cap u ključnom trenutku pretrpi napad. Taylor razmišlja o suradnji s neočekivanim partnerom. Axe traži Chuckovu pomoć. Chuck smionim potezom pokuša doći do željenoga posla...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala