Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što biste učinili kad bi sve vaše laži odjednom postale istina?
Zabavna hit komedija "Rođeni lažljivac" stiže nam u kina!

Što biste učinili kad bi sve vaše laži odjednom postale istina?

Kada se nađu u isprepletenoj mreži laži koje su sami stvorili, kompulzivni lažljivci teško se mogu kontrolirati. Situacija nije drugačija s Jérômeom Beradom, tridesetpetogodišnjim prodavčem jahti u Nici koji ljudima priča da je astronaut, prvak u karateu te da je vrlo blizak prijatelj s miss svijeta. No, jednoga dana on će se probuditi i shvatiti da su sve njegove laži koje je godinama pričao postale istinitima. I prave nevolje će tek tada krenuti. Iznimno zabavna francuska komedija Rođeni lažljivac donosi nam pregršt gegova koji su svi redom urnebesni, a u kina stiže u četvrtak, 17. studenog.

Sama priča filma redatelju Olivieru Barouxu omogućila je u scenama koje je snimio otići jako daleko, a pogotovo se to odnosi na dvojicu glavnih glumaca koji u filmu glume braću - Tarek Boudali i Artus. U prokletstvo koje je zadesilo Jérômea njegov je brat posebno uključen, inače praznovjeran čovjek kojeg, čini se, cijelog života prati loša sreća. No, sve se to mijenja kada fasada Jérômeovih laži padne.

Glumci Boudali i Artus iznimno su hvaljeni za svoj nastup u komediji Rođeni lažljivac: “Veliki sam obožavatelj Charlesa Chaplina i Bustera Keatona; oni su me na neki način inspirirali za ovu ulogu. Jim Carrey također, pogotovo zbog toga što on u svojim glumačkim nastupima učestalo koristi vlastito lice i tijelo”, izjavio je u jednom od intervjua Tarek Boudali.

Francuska komedija Rođeni lažljivac premijerno je u kinima prikazana tijekom ovog ljeta gdje je postigla izniman box-office rezultat. To i ne čudi s obzirom na činjenicu da se radi o iznimno opuštajućoj komediji koja nije mogla biti snimljena u bolje vrijeme te za koju je i sam glumac Boudali izjavio da su je snimili upravo za publiku s velikom dozom iskrenosti: “Tijekom pretpremijernih projekcija primijetili smo da gledatelji film napuštaju s velikim osmijehom na licima, a to je upravo ono što smo željeli. Željeli smo da čovjek koji će pogledati ovaj film barem na devedeset minuta završi u nekom drugom svemiru”.

Uz sigurnu redateljsku ruku, razigrane i inspirirane glumačke izvedbe, jako dobre ocjene publike te činjenicu da se radi o filmu koji će gledatelja svakako opustiti, komedija Rođeni lažljivac spada u kino ponudu koja se ne smije propustiti.

Komedija Rođeni lažljivac u kina stiže u četvrtak, 17. studenog!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala