Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno stigla najava za The Witcher: Blood Origin
Netflixova nova serija s Michelle Yeoh donosi i zanimljivu povezanost s originalom "The Witcher"

Konačno stigla najava za "The Witcher: Blood Origin"

Foto: YouTube

Spin-off popularne serije The Witcher možda nema Henryja Cavilla, ali zato je tu Michelle Yeoh!

Netflix je jučer konačno predstavio kratki teaser trailer za The Witcher: Blood Origin, prequel seriju u četiri nastavaka čija je radnja smještena 1200 godina prije događaja u originalnom Witcheru. Prequel serija istražit će stvaranje prototipa prvog Witchera i događaje koji su doveli do konjunkcije sfera – događaja koji je spojio kraljevstva vilenjaka, ljudi, patuljaka i čudovišta te preoblikovao Kontinent.

Teaser je sinoć premijerno bio predstavljen nakon finala druge sezone serije Witcher. U videu upoznajemo Yeoh u ulozi smrtonosne Scian, posljednje pripadnice nomadskog plemena vilenjaka u potrazi za mačem ukradenim od njezinog naroda. U potrazi s njom su Sophia Brown kao Éile i Laurence O'Fuarain kao Fjall. Éile nalazimo dok pjeva oko vatre i čini se kako je sukob u blizini što podsjeća na Witchera i potvrđuje važnost glazbe u seriji: Jaskierova (Joey Batey) glazba u Witcheru služi kako bi smanjila tenzije u seriji te donosi i humor i povezanost među likovima.

U ostalim ulogama su Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt i Dylan Moran.

Režiju nove serije potpisuju Sarah O'Gorman i Vickey Jewson, a showrunner i izvršni producent je Declan de Barra. Teaser za prequel predstavljen je dva tjedna nakon što je Henry Cavill objavio da napušta originalnu seriju Witcher nakon treće sezone te da će ga Liam Hemsworth zamijeniti u ulozi Geralta u četvrtoj što nije naišlo na odobravanje i zadovoljstvo obožavatelja.

The Witcher: Blood Origin na Netflix stiže za Božić, 25. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala