Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.11.
Nove epizode odličnih serija i emisija te dobar izbor filmova novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 11.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Dok amatersko operno društvo marljivo priprema dobrotvorni koncert, u svom kazalištu pronalazi tijelo nepoznata čovjeka. Istraga mora što prije otkriti tko očajnički želi biti pod svjetlima pozornice.

Život na vagi, RTL u 21:15 sati

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Annie Cabbot istražuje ubojstvo žene koja je nađena zaklana na vrištini. Banksa zovu na mjesto ubojstva mlade djevojke u gradskom središtu. Uspoređujući slučajeve, Annie i Banks zaključuju da ubojstva imaju neugodne sličnosti.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

Ubojstva u Pembrokeshireu, HTV 2 u 23:30 sati
Skupe forenzičke analize nisu dale rezultata pa inspektor Steve Wilkins i njegov tim provode tri dana ispitujući svog glavnog osumnjičenog, Johna Coopera.

FILMOVI

Leptir, HTV 1 u 21:10 sati
Henri Charriere je sitni kriminalac, pogrešno uhićen i optužen za ubojstvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj kažnjeničkoj koloniji na Devils Islandu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobjegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim krivotvoriteljem Louisom Degom, koji u zamjenu za zaštitu pristaje financirati njegov bijeg.

Ti loviš!, Nova TV u 22:30 sati
Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice - igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

Trči dječače trči, HTV 3 u 22:45 sati
Superlativna saga o hrabrosti i suosjećanju pripovijeda izvanrednu istinitu priču o poljskom dječaku koji traga za dobrotom drugih u svojoj osamljenoj borbi da preživi nacističku okupaciju i održi na životu svoju židovsku vjeru.

Osiguranje, RTL u 23:15 sati
Bivšeg specijalca, veterana (Antonio Banderas), sreća je napustila i sada očajnički traži posao, te prihvaća posao zaštitara u starom trgovačkom centru u opasnom dijelu grada. Prvu noć na poslu, otvara vrata zbunjenoj i očajnoj djevojci koja je pobjegla policiji koja ju je vozila na svjedočenje kao svjedokinju u slučaju. A za petama joj je psihotični otimač (Ben Kingsley)…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala