Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney+ radi seriju o Indiani Jonesu
Zasad nije poznato hoće li serija biti spin-off ili prequel

Disney+ radi seriju o Indiani Jonesu

Foto: YouTube

Iz Disneya stiže vijest kako rade na novoj televizijskoj seriji o Indiani Jonesu za svoj streaming servis Disney+!

The Mouse House i Lucasfilm na zadnjih nekoliko sastanaka s piscima sve češće spominju mogućnost serije koja će biti smještena u svijet poznatog arheologa. Potraga za scenaristom novog projekta još traje, a detalji o radnji nisu poznati – kao ni hoće li nova serija biti prequel ili spin-off filmske franšize, ili bi se čak mogla uklopiti u peti film o Indiani Jonesu koji stiže sljedeće godine (kao što je Disney uklopio svoje Marvel serije s Disney+ streaminga u Marvel Cinematic Universe).

Vijest o sasvim novoj seriji, ali opet smještenoj u već poznati svijet, dolazi nakon što je Harrison Ford donio odluku kako je gotov s likom Indiane Jonesa nakon petog filma. Disney osim nove serije razmatra i nove filmove, ali službenih komentara o tome još nema. Serija o Indiani Jonesu ne bi bila novost: Mladi Indiana Jones prikazivala se dvije sezona na ABC-u početkom 1990-ih uz još četiri specijala koju godinu kasnije. Ford je imao cameo ulogu u samo jednoj epizodi.

Četiri filma o Indiani Jonesu zaradila su skoro 1,3 milijarde dolara diljem svijeta, a zadnji nastavak podnaslova Kraljevstvo kristalne lubanje u kinima smo gledali još 2008. godine. Indiana Jones 5, koji zasad nema službeni naslov, u kinima očekujemo 30. lipnja 2023., režiju potpisuje James Mangold, a među poznatim glumcima uz Forda su Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Toby Jones i Antonio Banderas.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala