Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer za The Whale, povratnički film Brendana Frasera o kojem svi govore
Nova drama Darrena Aronofskog oduševila je one koji su je vidjeli, a mnogima je Fraser favorit za Oskara

Stigao prvi trailer za "The Whale", povratnički film Brendana Frasera o kojem svi govore

Foto: YouTube

A24 je konačno predstavio službeni trailer za dramu The Whale o kojoj se ne prestaje pričati već mjesecima, a dostupan je i novi poster.

Novi film i karakterna studija nagrađivanog filmaša Darrena Aronofskog (Crni labud, Hrvač, Rekvijem za snove) dobila je razne pohvale na festivalima na kojima je predstavljena, a višeminutni pljesak na TIFF-u posebno je dirnuo glavnu zvijezdu filma – Brendana Frasera, nekadašnju zvijezdu s A-liste kojem je ovo povratnički film. On je na spomenutom TIFF-u osvojio i glumačku nagradu za svoju ulogu.

Priča drame The Whale prati povučenog, morbidno pretilog učitelja engleskog i homoseksualca Charlieja (Fraser) koji se želi ponovno povezati sa svojom otuđenom kćeri tinejdžericom Ellie (Sadie Sink) prije nego što bude prekasno, a koju je davno zapostavio zbog mlađeg ljubavnika. Video najava od minute donosi nam scene iz filma, ali i pogled na Fraserovu transformaciju za ovu zahtjevnu ulogu koja je uključivala do četiri sata protetike i šminke.

Ova intimna drama temelji se na istoimenoj kazališnoj predstavi Samuela D. Huntera iz 2012. godine. U ostalim ulogama u filmu su Hong Chau, Samantha Morton, Ty Simpkins i Sathya Sridharan. Svjetsku premijeru film je imao na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji te na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

The Whale u kinima očekujemo 9. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala