Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zločinački umovi uskoro ponovno na malim ekranima
"Criminal Minds: Evolution" je reboot popularne serije, a vraća se dio originalne glumačke ekipe

"Zločinački umovi" uskoro ponovno na malim ekranima

Prošlo je dvije godine otkako je prikazana finalna epizoda popularne američke kriminalističke dramske serije Zločinački umovi, a od premijere 2005. godine, serija je postala jedna od najgledanijih CBS-ovih serija tijekom svojih 15 godina prikazivanja. Iako smo se oprostili od omiljene Jedinice za analizu ponašanja prije dvije godine, oni se sada ipak vraćaju na male ekrane u reboot seriji Criminal Minds: Evolution.

Novi trailer najavljuje reboot serije, a također objavljuje kako su ulozi postali veći, a naši FBI-jevi profileri za to okrivljuju pandemiju koronavirusa, koja je utjecala i na živote serijskih ubojica.

Do sada smo imali prilike doznati kako će Zach Gilford biti glavni kriminalni veleum novih epizoda, a od originalne glumačke ekipe vratit će se Joe Mantegna kao David Rossi, A.J. Cook kao Jennifer Jareau, Kirsten Vangsness u ulozi Penelope Garcije, Aisha Tyler kao dr. Tara Lewis, Adam Rodriguez kao Luke Alvez te Paget Brewster ponovno u ulozi Emily Prentiss.

Serija Criminal Minds: Evolution izmijenila je originalne epizodne priče tako da sada imamo jednu dužu priču koja se proteže kroz sve epizode. Ekipa će biti u potjeri za ubojicama unutar veće mreže ubojica koji surađuju, koja se oformila tijekom pandemije. Kako nam trailer otkriva, agenti pokušavaju pronaći nepoznatog počinitelja koji je stvorio tu zamršenu mrežu serijskih ubojica.

Evolucija Zločinačkih umova s prikazivanjem kreće već 24. studenog na Paramount+ platformi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala