Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix seriju Monster pretvara u antologijsku, The Watcher isto ide dalje
Obje serije osmislili su Ryan Murphy i Ian Brennan

Netflix seriju "Monster" pretvara u antologijsku, "The Watcher" isto ide dalje

Foto: YouTube

Streaming servis Netflix odlučio je svojim hit serijama Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) i Pod budnim okom (The Watcher) osigurati nove sezone.

Obje serije prema istinitim događajima osmislili su Ryan Murphy i Ian Brennan, a odluka je da serija Monstrum postane antologijska te su odmah naručene druga i treća sezona, a mini serija Pod budnim okom zasad ima naručenu drugu sezonu.

Prva sezona serije Monstrum nosila je podnaslov Priča o Jeffreyu Dahmeru te je pratila život i zločine jednog od najgorih serijskih ubojica i kanibala Jeffreya Dahmera koji je više od deset godina izbjegavao uhićenje. Serija je bila veliki hit i tjednima najgledanija na tom streamingu, a navodno je druga najgledanija Netflixova sezona na engleskom jeziku. Nove sezone u središtu radnje imat će druge monstruozne likove koji su utjecali na društvo, stoji u službenoj izjavi iz Netflixa. U glavnoj ulozi gledali smo Evana Petersa, a u ostalim su bili Richard Jenkins, Molly Ringwald, Michael Learned i Niecy Nash.

Serija Pod budnim okom temelji se također na istinitoj priči i prati obitelj koja se seli u dom iz snova u predgrađu kad tamo počinju dobivati tajanstvena, zlokobna pisma od nekoga tko se naziva The Watcher. U glavnim ulogama su Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Mia Farrow, Margo Martindale, Terry Kinney, Joe Mantello i Richard Kind.

„Gledatelji se ne mogu odvojiti od ovih serija. Kreativni tim Ryana Murphyja i Iana Brennana koji je radio na Monstrumu i onaj s Ericom Newmanom na Pod budnim okom vrhunski su pripovjedači koji su osvojili publiku diljem svijeta. … Oduševljeni smo što nastavljamo donositi priče iz ovih svjetova“, rekla je o službenoj odluci Netflixova voditeljica globalne televizije Bela Bajaria.

Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru na Netflix je stigla 21. rujna sa svim epizodama, a Pod budnim okom dostupna je od 13. listopada. Obje serije nalazile su se u top 10 najgledanijih i na hrvatskom Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala