Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Supertalent: Pristiglo već više od 500 prijava!
Prijavili se muški striperi, plesačice na "štangi", profesionalni plesači, pa čak i jedan 95-godišnjak

Supertalent: Pristiglo već više od 500 prijava!

U mnoštvu zaprimljenih prijava za veliki spektakl "Supertalent", koji je do današnjeg dana premašio čak pola tisuće, izdvajaju se brojni osebujni i nadasve zanimljivi talenti. I dok je Nova TV u suradnji s Frementleom Hrvatska i dalje u potrazi za kandidatima za show, već pristigle prijavnice daju naslutiti kako se u Hrvatskoj kriju mnogi nadareni i posebni ljudi.

Među najzanimljivijim prijavnicama i potencijalnim kandidatima "Supertalenta" producenti zasada izdvajaju mali obiteljski band koji je pokazao da postoji međugeneracijska solidarnost među Hrvatima. Baka piše najbolje stihove dok ih unuk adaptira prema modernom glazbenom izričaju rapa. Da je Hrvatska liberalna i da se sve više približava Zapadu dokazuje i podatak da se prijavilo i nekoliko muških stripera i zanosnih plesačica na "štangi".

Pobjeda ulične plesne grupe Diversity u britanskoj inačici "Supertalenta" zaintrigirala je vrhunske i profesionalne plesače u Hrvatskoj koji su se prijavili u povećem broju te odlučili dokazati kako su talentiraniji od Britanaca. Vidjet ćemo hoće li se i oni koji besprijekorno izvode tradicionalne plesove i pjesme, kao na primjer klapsko pjevanje, imati hrabrosti prijaviti i time pokazati kako je njegovanje hrvatske tradicije također iznimno veliki talent. Da ovaj show ne bira dob i spol svjedoči i činjenica da se među prijavljenima nalazi i dosta mališana, ali i da je gornja dobna granica prijavljenih kandidata zasada 95.

U ostalim zemljama koje su proslavile ovaj jedinstveni show, talentirani pojedinci svojim su neobičnim umijećima također iznenađivali, pa čak i šokirali javnost. U Australiji se tako našao i jedan nadareni drvosječa čiji se talent bazira na rekordnom cijepanju drva. U Hrvatskoj u prijavama ponešto osebujnijeg izričaja već sada se ističu bacači noževa te žongler koji barata zaista neobičnim rekvizitima poput jaja.

Britansko iznenađenje Susan Boyle bez daha je ostavila više od polovice zemaljske kugle, a Hrvatska, kako se čini, ne zaostaje za "svjetskim" talentima tog kalibra. Obzirom da su prijave i dalje u tijeku, sigurno će se na listi potencijalnih kandidata naći još više neobičnih, genijalnih i dosad neviđenih talenata.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala