Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflixova hvaljena serija The Sandman konačno dobila 2. sezonu
Datum nove sezone još nije poznat kao niti detalji o radnji

Netflixova hvaljena serija "The Sandman" konačno dobila 2. sezonu

Foto: YouTube

Netflixova fantastična dramska serija The Sandman osvojila je gledatelja početkom kolovoza, a tek je ovih dana stiglo službeno odobrenje za novu sezonu!

Dugo očekivana adaptacija priče The Sandman Neila Gaimana ovih je dana dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu uz kratku Netflixovu najavu. Streaming servis novu je sezonu nazvao nastavkom Sandmanovog svijeta, ali detalji o radnji i broj epizoda druge sezone zasad se drže u tajnosti. Vijest je potvrđena i na službenom Twitter računu serije.

„Milijuni su dočekali, pogledali i voljeli The Sandmana na Netflixu, od Sandmanovih vjernih obožavatelja do onih koji su jednostavno bili znatiželjni pa postali opsjednuti s Kraljem Snova, njegovom obitelji i ostalima“, rekao je Gaiman u službenoj izjavi. „Neopisivo sam sretan što ću u suradnji s Netflixom, Warner Bros.-om, Allanom Heinbergom i Davidom Goyerom oživjeti još The Sandman priča. ... Vrijeme je da se vratimo na posao“, dodao je.

The Sandman u planu je još od 2013. godine kad se u ulozi Morpheusa trebao naći Joseph Gordon-Levitt koji je 2016. napustio projekt zbog kreativnih nesuglasica. Nakon nekoliko godina planova i razvoja studio Warner Bros. prebacio je projekt na televiziju pa je 2019. potpisan ugovor s Netflixom da se napravi televizijska serija. U glavnom ulozi na kraju se našao fantastični Tom Sturridge, a u ostalim ulogama jednako su odlični Vivienne Acheampong, Patton Oswalt, Gwendoline Christie, Kirby Howell-Baptiste, Kyo Ra, Boyd Holbrook, Jenna Coleman i Mason Alexander.

The Sandman se s prvom sezonom našao na Netflixu 5. kolovoza i punih je sedam tjedana bio najgledaniji na tom streamingu te je s prvog mjesta gledanosti srušio također megahit Stranger Things. Velika popularnost serije obožavateljima je donijela dodatnu epizodu 19. kolovoza koja je također podigla gledanost.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala