Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Black Adam i dalje prvi u kinima, bez velike konkurencije
Zadnji tjedni nisu nešto atraktivni za distributere pa se jedva čeka dolazak novog Marvelovog blockbustera "Black Panther: Wakanda zauvijek"

"Black Adam" i dalje prvi u kinima, bez velike konkurencije

Foto: YouTube

Dugo očekivani projekt Dwaynea The Rock Johnsona, Black Adam, drugi vikend prikazivanja i dalje se nalazi na prvom mjestu gledanosti diljem svijeta sa zasad solidnom zaradom.

Kino prikazivači nisu oduševljeni zaradom u posljednja dva tjedna, a DC-jev Black Adam nije ni imao veliku konkurenciju. Film je zasad zaradio 120 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 182 milijuna u ostatku svijeta – ukupno preko 319 milijuna dolara što je sasvim dobra zarada, ali daleko od toga da se Black Adam nazove profitabilnim s obzirom na ogromne troškove od preko 200 milijuna dolara – pa tako zasad nema niti informacija o nastavku. Uz Johnsona glavne uloge imaju Sarah Shahi, Aldis Hodge, Pierce Brosnan, Noah Centineo i Quintessa Swindell, a u hrvatskim kinima igra od 20. listopada te također ima odličnu gledanost i zaradu.

U kina diljem svijeta stigao je i japanski animirani fantastični akcijski One Piece Film: Red koji je zaradio ukupno 141 milijun dolara te ima odlične ocjene kritike i publike (prikazuje se i kod nas na japanskom jeziku s engleskim titlovima), a među pet najgledanijih naslova su još Universalova romantična komedija Karta za raj s Georgeom Clooneyem i Julijom Roberts koja je s obzirom na žanr i tematiku zaradila odličnih 137 milijuna dolara, horor Smiješak koji s obzirom na mali budžet i na to da nije trebao biti uopće prikazan u kinima broji fenomenalnih 200 milijuna dolara, te Lionsgateov Đavolji plijen (18 milijuna dolara). Sve u svemu, dosta slabih dva do tri tjedna za distributere.

Vladavina Black Adama krajem tjedna će sigurno doći kraju: u kina stiže Marvelov Black Panther: Wakanda zauvijek za koji se očekuje ogroman start što veseli distributere, ali i gledatelje koji jedva čekaju novu avanturu smještenu u MCU. Film je režirao Ryan Coogler koji je napisao scenarij s Joeom Robertom Coleom, a među ostalim glume Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong'o, Tenoch Huerta, Dominique Thorne, Michaela Coel i Mabel Cadena.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala