Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krimi serija Zaljev od sutra na našim malim ekranima
Na Drugi program Hrvatske radiotelevizije sutra stiže hvaljena britanska kriminalistička serija

Krimi serija "Zaljev" od sutra na našim malim ekranima

Od ponedjeljka, 7. studenoga, u kasnovečernjem terminu na Drugom programu HRT - HTV 2 s emitiranjem kreće prva sezona kriminalističke hit serije Zaljev. Narednica Lisa Armstrong (Morven Christie) majka je dvoje djece i radi u policiji zapadnog Lancashirea kao časnica za vezu s obiteljima. Ona istražuje slučaj nestale osobe u Morecambeu. Kao policijska časnica za vezu s obiteljima, obučena je da se emocionalno ne veže uz neki slučaj. No, Lisi ubrzo postaje jasno da je osobno povezana s ovom prestrašenom obitelji. Seriju možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka.

U prvoj epizodi, 7. studenoga u 23 sata, narednica Lisa Armstrong radi kao časnica za vezu s obiteljima na slučaju nestanka blizanaca tinejdžera, Holly i Dylana Meredith, koji su nestali iz svog doma u Morecambe Bayu. Nakon susreta s roditeljima blizanaca, Lisa, u šoku, otkriva da njezina povezanost s ovom obitelji nije samo profesionalna. Kako se istraga sve više komplicira, prioritet je pronaći blizance prije negoli bude prekasno. Lisa se istovremeno mora nositi i s vlastitim obiteljskim problemima kad njezinu kći Abbie privremeno udalje iz škole.

U drugom nastavku, koji je na rasporedu u utorak, 8. studenoga, u 23:15, dok se obitelj Meredith oporavlja od šoka izazvanog Dylanovom smrću i Seanovim uhićenjem, Lisa je zadužena da provjeri njegov alibi, pri čemu otkriva nešto od presudne važnosti. Rađa se sumnja da su još neki stanovnici Morecambea umiješani u nestanak blizanaca pa ih policija pokušava što prije pronaći. Abbie se zbližava s došljakom Vincentom, a Rob se upušta u rizičan poduhvat. Frustriran sporim napretkom policijske istrage, Sean uzima stvari u svoje ruke.

Nakon što glavni osumnjičenik Nick nestane, u trećoj epizodi serije, Lisa strahuje da je Sean umiješan u njegov nestanak. Pronalazak ključnog dokaza dovodi do brojnih novih teorija te policija odluči pomnije istražiti ostale članove obitelji Meredith. Abbie je sve više uvučena u Vincentov svijet i pritom sa sobom povlači i Sama. Za to vrijeme Sean, u želji da istjera pravdu, kreće opasnim putem. Treću epizodu ne propustite u srijedu, 9. studenoga, u 22:45.

Nick je ozbiljno ozlijeđen i leži u bolnici. Lisa mahnito traži Seana, a Med se osjeća sve više zanemarenim. Sean navede istražitelje da posumnjaju da Nick možda ima vitalne informacije o Holly i Dylanu pa oni očajnički iščekuju da dođe k svijesti. U međuvremenu, Rob pokušava napustiti online forum, ali uviđa da to nije tako jednostavno kao što se nadao. Sam pokušava ponuditi Abbie način kako da se riješi Vincenta. Lisa se potpuno usredotočila na istragu te je sve više uvjerena da Sean ima pravo kad tvrdi da Nick zna puno više nego što joj je rekao. No, jedino što može jest nadati se da će Nick preživjeti i da će saznati je li to istina. Sadržaj je to četvrtog nastavka koji slijedi u četvrtak, 10. studenoga, u 22:55.

U seriji glume Morven Christie, Jonas Armstrong, Tracie Bennett, Lindsey Coulson, Chanel Cresswell, Louis Greatorex, Adam Long, Daniel Ryan, Matthew McNulty. Scenarist serije je Daragh Carville ujedno i autor serije, uz Richarda Clarka.   

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala