Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen film Ljubavnik Lady Chatterley
U novoj adaptaciji poznatog romana glavne uloge tajnih ljubavnika imaju Emma Corrin i Jack O'Connell

Predstavljen film "Ljubavnik Lady Chatterley"

Još jedna poznata ljubavna priča dobiva svoju novu filmsku ekranizaciju, a Netflix nam je danas predstavio i službeni trailer za njihovu verziju filma Ljubavnik Lady Chatterley. Film će na streaming platformu stići već ove godine, a glavne uloge imaju Emma Corrin i Jack O'Connell.

Film donosi priču o ljubavi, gubitku i obmanama, a glavna je priča usmjerena na naslovnu Lady Chatterley (Corrin), koja je obećana Cliffordu Chatterleyju (Matthew Duckett). To nije brak koji je željela, ali je brak koji će joj osigurati život na kakav je naučena.

Njihov brak od samih početaka nije prepun ljubavi i strasti, ali stvari postaju još gore kada se Clifford iz Prvog svjetskog rata vrati s teškim ozljedama. U njen potpuno bezličan život odjednom se vrati uzbuđenje kada ju neočekivano s nogu obori zgodni Oliver Mellors (O'Connell). Oni započnu uzbudljivu romansu, ali im je teško skrivati svoje osjećaje te uskoro postanu glavna tema u gradu. Znajući kako ovako ne može nastaviti živjeti, Lady Chatterley mora se odlučiti između dosadnog, ali sigurnog života sa svojim suprugom ili potpuno novog, ali nesigurnog života s Oliverom.

David Magee potpisuje najnoviju adaptaciju romana D.H. Lawrencea, a redateljsku palicu drži Laure de Clermont-Tonnerre. U glumačkoj su ekipi također Ella Hunt, Joely Richardson i Faye Marsay.

Film će u limitiranom izdanju stići u kina 23. studenog, a na Netflixu se očekuje već 2. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala