Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.11.
I ova nedjelja donosi odlične emisije, serije i filmove od kojih je jedna TV premijera

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
Dok Michael Jordan svoje suigrače tjera da daju sve od sebe za šesti naslov prvaka, njegova borbenost i glad za košarkom posve su drukčiji nego što su bili u listopadu 1993. godine, kad je šokirao svijet objavom da će nakon ubojstva oca napustiti košarku i igrati bejzbol.

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Još su samo dvije epizode ostale do kraja audicijskog dijela 9. sezone, a samo je jedan zlatni gumb – onaj Martine Tomčić – ostao neiskorišten. U prethodnih šest emisija svoja su mjesta u polufinalu rezervirali iluzionist Magic Leon, pjevačica Farija Gaši, bubnjar Ilija Babić i plesači na šipci Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, a tko će im se pridružiti tek ostaje za vidjeti!

FILMOVI

Svemogući Bruce, HTV 1 u 20:15 sati
Bruce Nolan (Jim Carrey) je TV izvjestitelj u Buffalu, razočaran svojim poslovnim (ne)uspjehom. Na kraju najgoreg dana u životu proklinje Boga koji ovoga puta odgovara. Bog mu se obraća u ljudskom obliku (Morgan Freeman) dajući mu se svoje moći ne bi li on bolje obavljao njegov posao. Počinje show!

Prevarantice s Wall Streeta - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Priča prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti. Uz Lopez i Cardi, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Juliju Stiles i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl.

Jurski park, RTL u 22:30 sati
John Hammond (Richard Attenborough), ekscentrični milijarder koji je na čelu korporacije InGen, primoran je pozvati ekipu stručnjaka da ispita sigurnost Jurskog parka. Tim stručnjaka se sastoji od paleontologa Alana Granta (Sam Neill), paleobotaničarke Ellie Sattler (Laura Dern) i matematičara, to jest kako sam sebe naziva "kaotičara", Iana Malcolma (Jeff Goldblum). Njima se pridružuje i sam odvjetnik koji je zatražio istragu Donald Gennaro (Martin Ferrero). No ovaj tim znanstvenika ni ne sluti o kakvom se tu parku radi.

Bilo jednom... u Hollywoodu, Nova TV u 22:55 sati
Glavni likovi u filmu Rick Dalton, bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dubler Cliff Booth u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala