Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lupita Nyong’o u spin off-u Krasinskijevog horora Mjesto tišine
"A Quiet Place: Day One" režirat će Michael Sarnoski koji je primio desetak nagrada za dramu "Svinja" s Nicolasom Cageom

Lupita Nyong’o u spin off-u Krasinskijevog horora "Mjesto tišine"

Foto: Depositphotos

Lupita Nyong’o stiže u svijet Mjesta tišine!

Oskarovka je u završnim pregovorima za glavnu ulogu u Paramountovom spin off-u jednostavnog naziva A Quiet Place: Day One, ekskluzivno donosi The Hollywood Reporter.

Riječ je o spin off-u horora Mjesto tišine koji je 2018. godine postao neočekivani hit kad je diljem svijeta zaradio preko 340 milijuna dolara s budžetom od samo 17 milijuna. Redatelj i glumac John Krasinski pristao je na nastavak te smo ga prošle godine konačno i dobili: Mjesto tišine 2 nije ponovilo veliki uspjeh prethodnika i zaradilo je 297 milijuna dolara na budžetu od oko 55 milijuna dolara.

No, horori smješteni u taj svijet i dalje su profitabilni za Paramount pa je odlučeno da će se radnja proširiti. Za režiju A Quiet Place: Day One angažiran je Michael Sarnoski koji je postao vrlo tražen nakon triler drame Svinja s Niclasom Cageom za koju je primio na desetke nagrada. Sarnoski će film režirati prema originalnoj Krasinskijevoj ideji, ali detalji o radnji se (zasad) drže u tajnosti.

Lupita Nyong’o sve nas je osvojila svojom ulogom u hvaljenoj biografskoj drami 12 godina ropstva za koji je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu te u hororu Jordana Peelea Mi, a uskoro ćemo je ponovno gledati u ulozi Nakije u Marvelovom Black Panther: Wakanda zauvijek koji u kina diljem svijeta stiže sljedećeg četvrtka, pa i u hrvatska (10. studenog).

A Quiet Place: Day One u kinima očekujemo 8. ožujka 2024., a treći film iz originalnog serijala, Mjesto tišine 3 iliti A Quiet Place: Part 3, trenutno je u planu za 2025. godinu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala