Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Zagrebu se snima Canary Black
U distribuciji Blitz filma, u Zagrebu je krenulo snimanje filma s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi

U Zagrebu se snima "Canary Black"

Foto: DepositPhotos

Zagreb ove jeseni postaje veliki filmski set. MP filmska produkcija iz Zagreba snima novi film francuskog redatelja Pierrea Morela. Iza proslavljenog redatelja niz je uspješnih akcijskih filmova kao što su 96 sati s Liamom Neesonom, zatim From Paris with Love s Johnom Travoltom, Peppermint s Jennifer Garner u glavnim ulogama i District 13 koji je producirao Luc Besson.

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu snima film Canary Black, s glumicom Kate Beckinsale u glavnoj ulozi. Za distribuciju filma je zadužen Blitz film, a kino premijera se očekuje krajem 2023. ili početkom 2024. godine.  

Kate Beckinsale u ovom špijunskom trileru filmu igra vrhunsku agenticu CIA-e Avery Graves, koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsječena od cijelog tima, ona se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele.

Na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, većinom stanovnika Grada Zagreba, što čini 95% ukupne ekipe filma. Angažirano je 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra hrvatska glumica Romina Tonković. Svakako je važno napomenuti da su na autorskim pozicijama angažirane hrvatske filmašice, Nikolina Kostanjšek kao kostimografkinja filma, te Tatjana Tomšić kao majstorica maske i specijalnih efekata maske. Uz glumice i glumce na projektu će biti angažirano oko 1200 statista.

Ipak, kako bismo zaista saznali koja uloga je dodijeljena našem glavnom gradu, trebamo pričekati još neko vrijeme.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala