Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.10.
Odličan izbor filmova u udarnom i nešto kasnijem terminu!

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
Zbog nevjerojatne slave Michael Jordan došao je pod povećalo javnosti, a sve je kulminiralo 1993. godine, kad su se tijekom pokušaja Bullsa da osvoje treći naslov prvaka zaredom, pojavila pitanja o Jordanovom kockanju.

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Šesta po redu audicijska epizoda predstavit će novih 11 kandidata koji će ove nedjelje svojim talentom donijeti zabavu u domove gledatelja.

FILMOVI

Legende u Vegasu, HTV 1 u 20:15 sati
Freeman. De Niro. Douglas. Kline. Po prvi put u svojim legendarnim karijerama ovi dobitnici Oskara glume zajedno u komediji punoj smijeha i razmišljanja o prijateljstvu.

Parker, RTL u 21:10 sati
Parker (Jason Statham), lopov koji živi prema posebnom setu načela, prevaren je od strane svojih partnera i ostavljen na rubu smrti. No, Parker preživi i zajedno sa svojom novom partnericom (Jennifer Lopez) kreće u osvetu!

Matrix, RTL 2 u 21:15 sati
U napuštenom hotelu policija sustiže Trinity (Carrie-Anne Moss), koja ih odbija nadljudskim moćima. Nakon toga pronalazi javnu govornicu, javlja se na telefon i nestaje. U međuvremenu programer i haker Thomas Anderson (Keanu Reeves), poznat pod nadimkom Neo, surfajući online stalno se sureće s “matrix” izrazom, no ne može odgonetnuti što on znači.

Bježi, RTL u 23:35 sati
Mladi Afroamerikanac Chris sa svojom djevojkom Rose tijekom vikenda odlazi na udaljeno imanje kako bi se upoznao s njenim roditeljima, majkom Missy i ocem Deanom. Njihovo pretjerano uslužno ponašanje Chris u početku tumači kao nervozni pokušaj ublažavanja činjenice da se njihova kći zabavlja s tamnoputim mladićem, ali kako vikend odmiče, otkriva niz pojedinosti koje ga vode do zastrašujućih događaja koje nije mogao niti zamisliti.

Najbolje od njih, HTV 1 u 23:35 sati
Film nam donosi priču o filmskoj ekipi britanskog Ministarstva informiranja koja snima film o evakuaciji savezničkih snaga iz Dunkerquea tijekom Bitke za Britaniju i zračnih napada na London, kako bi podigla moral građana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala