Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.10.
Veliki izbor filmskih hitova novijeg datuma od kojih dvije TV premijere: animirani "Špijunaža i kamuflaža" te "Noć vještica" iz 2018.

TV Preporuke dana – Subota 29.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U subotu su nas napustili Ivana Šojat i Goran Bošković, te je u natjecanju za pobjednika jedanaeste sezone ostalo šest parova. Oni će svoje pjevačko umijeće ovaj put pokazati kroz šansone i funk.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Na talijanskom otoku koji se može pohvaliti povelikim brojem stogodišnjaka Zac Efron preispituje svoj pogled na prehranu dok razmišlja o tome kako to da lokalni stanovnici žive tako dugo i zdravo.

FILMOVI

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 20:15 sati
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Špijunaža i kamuflaža - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Super špijun Lance i znanstvenik Walter su potpune suprotnosti. Lance je uglađen i opušten. Walter... nije, ali nadoknađuje svojom inteligencijom i inovacijama. No, kad dođe do neočekivanih događaja, Walter i Lance odjednom se moraju osloniti jedan na drugoga.

Kick Ass, Doma TV u 22 sata
Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave - tinejdžer kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: odluči postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca.

Glup i gluplji 2, RTL u 22:15 sati
Komedija predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) je nastavak klasika među komedijama na koji smo čekali čak 20 godina, no koji ipak nije uspio ponoviti uspjeh originalnog filma.

Murjaci s klupe, Nova TV u 22:30 sati
Will Ferrell se pojavljuje u ulozi Allena Gamblea, smušenog detektiva željnog akcije, dok se jednako slavni Mark Wahlberg nalazi u ulozi njegovog partnera, agresivnog Terryja Hoitza.

Apocalypto, HTV 1 u 22:30 sati
U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ne propustite ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

Noć vještica - TV PREMIJERA, RTL u 0:30 sati
Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi Green i Danny McBride sada radnju smještaju u vrijeme četrdeset godina nakon što je Strode, koju ponovno tumači Jamie Lee Curtis, na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala