Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.10.
Večer s odličnim serijama, emisijama i rado gledanim filmovima

TV Preporuke dana – Petak 28.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Kad se vlasnici Karras Gamesa okupe na kriminalističkom vikendu, zabavni doživljaj dobiva zagonetan obrat jer se dogodi pravo ubojstvo. To je test za detektivske vještine policajaca koji moraju sami riješiti slučaj.

Život na vagi, RTL u 21:15 sati
 

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:50 sati
Grace i Branson prisustvuju uznemirujućoj sceni u luci Shoreham, nakon što jaružalo izvuče tijelo s morskog dna. Za ono što se na početku učini da je morski sprovod koji je pošao po zlu ispostavi se da je nešto puno gore.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

Zaljev, HTV 2 u 23:30 sati
I dok Jenn i djeca razmišljaju o budućnosti u Morecambeu, Jenn i dalje želi saznati istinu o Saifovu ubojstvu. Manning je suočen s neugodnom obiteljskom situacijom pa se mora pomiriti s činjenicom da će mu budućnost biti drukčija nego što je očekivao.

FILMOVI

Lijevi kroše, HTV 1 u 21:10 sati
Ova inspirativna akcijska drama, proslavljenog redatelja filma Dan obuke, govori o čovjeku koji je sve imao i sve izgubio – osim nade. Izvrsni Jake Gyllenhaal donosi nam priču o najvećoj životnoj borbi koja slijedi nakon što nestane sve ono što vas drži na nogama.

Nezaboravno, Nova TV u 21:25 sati
Tessa se jedva nosi s propašću braka kada se njezin bivši muž David zaruči za Juliju– dovevši Juliju ne samo u dom koji su nekoć dijelili nego i u život njihove kćeri Lily. Pokušavajući se uklopiti u novu ulogu supruge i pomajke, Julia vjeruje da je napokon upoznala muškarca svojih snova koji će joj pomoći ostaviti mučnu prošlost iza sebe. No, Tessina ljubomora uskoro postane patološka.

Kako biti solo, Nova TV u 23:20 sati
Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za "onim pravim", za "nabrzaka" ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav - must have.

Smeće, HTV 1 u 23:50 sati
Ovo je priča o korumpiranom policajcu, ovisnom o drogama, koji kroz manipulacije i halucinacije traži svoj put prema promociji na poslu. James McAvoy osvojio je razne nagrade za nastup u glavnoj ulozi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala