Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Intrigantna nova serija 1899 autora Dark ima novi trailer
Sredinom studenog na Netflix stiže nova mystery serija koja će vas prikovati za ekrane

Intrigantna nova serija "1899" autora "Dark" ima novi trailer

Foto: YouTube

Netflix je napokon predstavio prvi službeni trailer za dugo očekivanu mystery mračnu dramsku seriju 1899.

Autori njemačke fantastične serije Dark Jantje Friese i Baran bo Odar osmislili su i ovu seriju koja prati tajanstvene okolnosti putovanja imigrantskog broda Kerberos od Europe do New Yorka na kraju 19. stoljeća. Putnike broda povezuju nada i snovi za boljom budućnosti i boljim stoljećem koje je pred njima, ali putovanje se pretvara u noćnu moru kad na pučini zateknu brod koji je nestao prije nekoliko mjeseci.

Za snimanje je korištena sasvim nova virtualna pozornica, najvećeg tog tipa u Europi, kojom se mogu snimiti različiti specijalni efekti. Serija je u planu još od 2018. godine kad su Friese i bo Odar dobili ideju za nju. Poznato je i kako imaju u planu više sezona, samo nije poznato koliko.

Serija je specifična i po tome što je višejezična i čini je isključivo glumačka postava koja govori materinjim jezikom. Međunarodnu glumačku ekipu čine Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume i Anton Lasser.

Serija 1899 na Netflix stiže 17. studenog s osam epizoda kad ćemo saznati može li ponoviti uspjeh prethodne Dark koja je prije nekoliko godina imala visoku gledanost te stekla veliku popularnost.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala