Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


DC-jev Black Adam startao puno bolje od očekivanog!
Više od 10 godina rada na filmu se isplatilo, pogotovo za Dwaynea Johnsona kojem je ovo najbolji start u karijeri

DC-jev "Black Adam" startao puno bolje od očekivanog!

Foto: YouTube

DC i Warner Bros. mogu odahnuti: njihov najnoviji film o superjunaku, odnosno antijunaku, Black Adam ostvario je odličan start svoj prvi vikend prikazivanja!

Na domaćem tržištu u Sjevernoj Americi zarada iznosi 67 milijuna dolara što je za glavnu zvijezdu Dwaynea Johnsona najbolji start u karijeri izvan franšize Brzi i žestoki i za film u kojem se nalazi u glavnoj ulozi. U ostatku svijeta na 77 međunarodnih tržišta zarada iznosi još 73 milijuna dolara što je ukupno 140 milijuna – daleko više od očekivanog. Ipak, film će trebati još dosta zaraditi s obzirom na to da se trošak produkcije, marketinga i snimanja dodatnih scena procjenjuje na između 195 i 200 milijuna dolara.

Kritičari nisu oduševljeni filmom, ali zato je publika odlično dočekala film i dala mu jako dobre ocjene čime se The Rock pohvalio na društvenim mrežama.

Black Adam označava ponovnu suradnju između The Rocka i redatelja Jaumea Collet-Serrena koji su radili na filmu Krstarenje džunglom, a u njemu nalazimo još neke junake koje dosad nismo vidjeli u DC filmovima: Društvo pravde koje čine Hawkman (Aldis Hodge), Doktor Fate (Pierce Brosnan), Atom Smasher (Noah Centineo) i Cyclone (Quintessa Swindell). Black Adam priča je o podrijetlu naslovnog lika, nekadašnjeg roba iz drevnog Kahndaqa koji je prije 5000 godina dobio moći bogova koje je koristio u loše svrhe te je bio zatvoren. Nakon oslobođenja u modernom svijetu on će nastaviti širiti svoj osjećaj pravde. U ostalim ulogama su Sarah Shahi i Viola Davis.

Film Black Adam u hrvatskim kinima također se može pogledati od 20. listopada u redovitoj distribuciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala