Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hanks je namrgođeni susjed u najavi filma A Man Called Otto
Film s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi u kina stiže krajem ove godine

Tom Hanks je namrgođeni susjed u najavi filma "A Man Called Otto"

Columbia Pictures je objavio novi trailer za film A Man Called Otto, nadolazeću filmsku adaptaciju bestselera švedskog autora Fredrika Backmana. U glavnoj ulozi filma nalazi se Tom Hanks, kao naslovni lik Otto, udovac koji je mrgud i voli gnjaviti svoje susjede.

Trailer nam predstavlja glavnog lika, čovjeka koji se čini kao da mrzi ljude. Dok šeta po susjedstvu ljuti se na ljude sa psima jer životinje vrše nuždu na pločniku, izluđuju ga dostavna vozila koja parkiraju gdje ne bi smjela te je bijesan na susjede koji izlaze rano kako bi vježbali.

Svako i najmanje javno okupljanje koje izaziva sreću njemu stvara muku i njegov je život vrlo usamljenički jer mu baš svatko tko mu se nađe na putu, postane neprijatelj. No čini se kako ipak postoji razlog za njegovu čangrizavost jer jedini tren u traileru kad vidimo u njemu neku ljudsku toplinu jest kada posjeti grob svoje pokojne supruge.

Njegovo ledeno srce počne se topiti nakon što se Marisol (Mariana Treviño) doseli u njegovo susjedstvo sa svojom obitelji. Iako u visokom stupnju trudnoće, Marisol ima dovoljno energije da se suprotstavi Ottu i prozove ga radi bezobrazluka. Marisol je odlučna sprijateljiti se s njim, a to neće biti tako lak zadatak.

Redateljsku palicu filma drži Marc Foster, a scenarij je adaptirao David Mage. Film će se u limitiranom izdanju pojaviti u američkim kinima krajem prosinca, a u kino-distribuciju diljem svijeta kreće 13. siječnja 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala