Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 21.10.
Večer s odličnim serijama, emisijama i rado gledanim filmovima

TV Preporuke dana – Petak 21.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Mjesni izopćenik koji je prije mnogo godina kontroverzno oslobođen optužbe za ubojstvo najnoviji je član kluba rekonvalescenata nakon operacije srca. Nakon njegovog dolaska prekidaju se snovi članova o prilici za novi život.

Život na vagi, RTL u 21:15 sati
Show koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života.

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:50 sati
Grace vodi istragu nakon zlosutnog otkrića kostura žene u zapuštenom odvodu brightonske kanalizacije, a to Roya usmjeri u labirint u kome treba kopati i po svojoj prošlosti kako bi otkrio identitet žrtve i okolnosti zbog kojih je dospjela onamo.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

Zaljev, HTV 2 u 23:30 sati
Shaziino bombastično otkriće moglo bi uništiti obitelj Rahman, u čemu Miriam vidi priliku da promijeni svoj život. Adnan na vlastitu štetu osumnjičeniku osvjetla obraz, nakon čega istraga tapka na mjestu, sve dok ne ispliva važan dokaz.

FILMOVI

Pakao na horizontu, HTV 1 u 21:10 sati
Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon puknuća i eksplozije naftne platforme.

Ben Hur, Nova TV u 21:30 sati
Okosnica priče je suparništvo Jude Ben Hura i Mesale, rimskog zapovjednika koji ga lažno optužuje za pokušaj atentata na rimskog upravitelja. Ostavši bez titule, odvojen od obitelji i žene koju voli (Nazanin Boniadi), Ben Hur biva zarobljen na rimskim galijama. Nakon godina provedenih na moru, vraća se u domovinu i traži osvetu.

Pakleni val, RTL u 23:15 sati
Inspiriran istoimenim hitom iz 1991., Pakleni val je priča koja podsjeća na modernu verziju Robina Hooda, a na velika nam platna donosi nevjerojatne pothvate najboljih svjetskih sportaša ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

Putnici, Nova TV u 23:55 sati
Dvije vrlo popularne holivudske glumačke zvijezde tog doba – Jennifer Lawrence i Chris Pratt tumače glavne uloge u jednom od najvećih avanturističkih spektakala godine - filmu intrigantne, napete radnje s neočekivanim obratima i prepunom zapanjujućih specijalnih efekata.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala