Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove prijetnje u najavi nove sezone serije Slow Horses
Gary Oldman se vraća sa svojom grupom propalih špijuna još jednom spasiti dan

Nove prijetnje u najavi nove sezone serije "Slow Horses"

Apple TV+ je objavio novi trailer za drugu sezonu svoje špijunske serije Slow Horses, u kojoj se Gary Oldman nalazi u ulozi nevoljkog vođe grupe osramoćenih špijuna. Serija je adaptacija bestselera Micka Herrona, a druga sezona donosi priču iz druge knjige u kolekciji, naziva Dead Lions.

Novi trailer vraća nam Jacksona Lamba (Oldman) i špijune iz Slough Housea, špijunskog odjela MI5 agencije gdje su smješteni svi agenti koji su se na neki način osramotili tijekom službe. Jackson nema problema s tim da njegovi agenti do kraja svog života rade uredske poslove, ali nevolja uvijek nekako nađe put do njih i poremeti im rutinu.

U drugoj sezoni grupa ruskih tajnih špijuna infiltriranih u britansko društvo aktivirana je i spremna vratiti horore kakvi su bili tijekom Hladnog rata. Kako bi spriječili kataklizmične događaje, špijuni iz Slough Housea moraju iskoristiti svoje potencijale kako bi istražili zločin koji MI5 ne može sam riješiti.

Ono što trailer također otkriva jest kako će se druga sezona baviti izdajom, a kriminal koji će naši junaci morati istražiti povezan je s agentima unutra MI5 agencije. Još će jednom osramoćeni agenti imati priliku spasiti situaciju, nadajući se kako će tako ponovno vratiti povjerenje svojih kolega i dokazati kako su vrijedni članovi agencije.

Uz Oldmana u seriji također glume Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan i Jonathan Pryce.

Iako je prva sezona izašla tek ove godine, druga je snimana istovremeno tako da će na streaming platformu Apple TV+ stići već 2. prosinca, a također je dobila zeleno svjetlo za još dvije sezone, koje su trenutno u produkciji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala