Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luke Evans i Michiel Huisman u potrazi za otetom obitelji u seriji Echo 3
Objavljen je trailer za Apple TV+ seriju, koja stiže ovog studenog

Luke Evans i Michiel Huisman u potrazi za otetom obitelji u seriji "Echo 3"

Apple TV+ je objavio trailer za svoju nadolazeću triler seriju Echo 3, u kojem glavne uloge imaju Luke Evans i Michiel Huisman, kao dva marinca koji odluče krenuti u vlastitu misiju spašavanja nakon što je netko kog vole otet u Južnoj Americi.

Serija se temelji na bestseleru Amira Gutfreunda, a stvorio ju je dvostruki oskarovac Mark Boal. Osim što na seriji radi kao showrunner, Boal se po prvi puta primio i redateljske palice. Seriju će s njime režirati i Pablo Trapero.

Službeni opis serije detaljno otkriva radnju:

Echo 3 je serija o genijalnoj znanstvenici otetoj u Kolumbiji, čiji će brat i suprug napraviti sve što je u njihovoj moći da ju vrate kući. Serija je akcijski nabijeni triler radnjom smještena u Južnu Ameriku. Priča prati Amber Chesborough (Jessica Ann Collins), genijalnu mladu znanstvenicu, koja je emotivna poveznica svoje male američke obitelji. Kada Amber nestane na granici između Kolumbije i Venezuele, njen brat Bambi (Luke Evans) i njen suprug Prince (Michiel Huisman) - dva muškarca s opsežnim vojnim iskustvom i kompliciranim prošlostima - učinit će sve da ju pronađu uz složenu osobnu dramu smještenu usred eksplozivnog tajnog rata.

Uz glavni glumački trojac, u seriji će također glumiti Martina Gusman, James Udom, Maria Del Rosario, Elizabeth Anweis, Juan Pablo Raba i Bradley Whitford.

Serija Echo 3 će svoju premijeru imati 23. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala