Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte najavu za finale 1. sezone serije Zmajeva kuća
Napeto finale HBO serije predstavljeno je trailerom, a objavljen je i video o prethodnoj epizodi

Pogledajte najavu za finale 1. sezone serije "Zmajeva kuća"

Foto: YouTube

Deveta epizoda Zmajeve kuće jučer je premijerno prikazana na HBO-u i njegovom streamingu te se o njoj vrlo brzo počelo komentirati na društvenim mrežama.

Slijede SPOILERI!

Nakon Viseryseve (Paddy Considine) smrti kojom je završila osma epizoda, deveta je donijela posljedice njegovih posljednjih riječi izrečenih njegovoj ženi Alicent Hightower (Olivia Cooke) koja ih je krivo interpretirala: nesvjesna da je govorio o viziji svog prethodnika, na spomen imena Aegon mislila je da Viserys misli kako njihov sin treba naslijediti prijestolje umjesto kćeri Rhaenyre (Emma D'Arcy). Ostatak epizode bavio se obitelji Hightower i njihovim postupcima koji će osigurati Aegonu II Targaryenu (Tom Glynn-Carney) prijestolje.

Na Vijeću na kojem će objaviti novog nasljednika ima i onih koji će se suprotstaviti novom planu nasljeđivanja, ali tu je na scenu stupio Ser Criston Cole (Fabien Frankel) koji je mnogima jedan od najvećih negativaca serije, uz Larysa Stronga (Matthew Needham). U potencijalnoj nevolji našla se i Rhaenys Targaryen (Eve Best) koja predstavlja opasnost da će prerano javiti Rhaenyri o očevoj smrti i planu za kralja Aegona II, ali je na kraju oslobođena.

Među scenama koje su šokirale gledatelje našla se i ona s Alicent i Larysom koji nakon otkrivanja informacije o špijunki Taliji (Alexis Raben) ima neobičan zahtjev – koji je kraljica ispunila. Scena o kojoj se također raspravlja jest zašto Rhaenys sa svojim zmajem nije spalila novo proglašenog kralja i obitelj, no čini se kako je i to jedna proračunata odluka da spriječi daljnju pobunu u Kraljevu grudobranu. Ipak, Ples zmajeva je počeo.

Finale Zmajeve kuće premijerno možete pogledati u ponedjeljak, 24. listopada u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati. U nastavku pogledajte najavu desete epizode koja nosi naziv The Black Queen. Serija je pet dana nakon premijere prve epizode dobila drugu sezonu koja zasad nema određen datum izlaska.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 18.10.2022. 15:24

    Ajme koliko spojlera 

    Komentirao sam seriju na početku, kad odgledam do kraja, dati ću i svoju ocjenu i ukupni dojam.

    A ovdje ću dodati: Da, lik Ser Criston Cole je jedan od onih koji bi htio biti j**** i pošten. 

     Sa moralnog aspekta serija je odvratna, u kontekstu brat, sestru, stric nećakinju, polubraća i polussestre sve kako bi imali čistu krv.... teško da se mogu s nekim likom stopiti i reći da je pozitivac, svu su fuj ! 

    Jesu li neka stara vremena doista bila takva ili to današnji "svijet" želi reći kako je svijet nekada bio odvratniji nego je to danas, jer ipak živmo u civiliziranom društvu iskrivljenih vrijednosti... 

    ili sam ja u Matrixu, pa me treba malo doraditi ili ugasiti..

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala